Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Vitamiinit

A-vitamiini | B-vitamiini | B12-vitamiini | Biotiini | C-vitamiini | D-vitamiini | E-vitamiini | K-vitamiini | Monivitamiini | Folaatti ja foolihappo | Jodi | Karnosiini | Ubikinoni

Vitamiinitipat- ja suihkeet | Pureskeltavat/ Imeskeltävät ravintolisät

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat yksittäiset vitamiinit sekä monivitamiinit terveytesi tueksi erilaisiin elämäsi tilanteisiin. Tutustu valikoimaan alta ja tilaa vitamiinit netistä helposti ja nopeasti. Lue lisää vitamiineista!

Näytetään 1–28 yhteensä 426 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 426 tuloksesta

Vitamiinit netistä, tutustu vaihtoehtoihin

B-ryhmän vitamiineilla on suotuisia vaikutuksia aineenvaihdunnassa ja hermoston normaalissa toiminnassa. Natura Median B-vitamiiniyhdistelmä VAHVA on monipuolinen ja suosittu B-vitamiini. B12-vitamiinia saadaan vain eläinkunnasta, joten se onkin tärkeä lisä kasvissyöjille ja vegaaneille päivittäin. Mm. Puhdas+ B12- vitamiinisuihke on helppokäyttöinen vitamiinilisä, joka sopii myös vegaaneille.

C– ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. D-vitamiini on hyväksi myös vahvalle luustolle ja kalkin imeytymiselle. Terveyskaistan Aurinko D -vitamiinilisät ovat suosittuja ja niitä on saatavana 50 µg ja 100 µg. Lapsille suosittuja ovat nestemäiset ja helposti annosteltavat Puhdas+ D3 vitamiinisuihke 20 µg ja Bioteekin Probiootti Baby + D tipat, josta saa samasta myös vatsalle tärkeät maitohapot.

Puhdas+ C-vitamiinia on saatavana sekä kapseleina että jauheena, miten haluatkin vitamiinilisän nauttia. Polar Pharman Nordaid Liposomi C-vitamiini on tavoittanut suosiotaan käyttäjien keskuudessa loistavalla imeytymisellään. Tuote on yksittäispakattu päiväannoksiin, jotka on helppo sujauttaa suuhun, vaikka ilman vettä.

Kattava valikoimamme tarjoaa sinulle vaihtoehtoja eri vitamiinien kesken, eri vahvuuksia, tabletteina tai kapseleina, monia vitamiineja löytyy nykyään myös tippoina. Näitä on helppo annostella vaikka lapsille mehun tai muun juoman tai ruoan joukkoon.

Nestemäisistä vitamiineista hyötyvät myös ihmiset, joilla on nielemisvaikeuksia tablettien ja kapseleiden suhteen.

Mitä vitamiinit ovat?

Vitamiinit ovat elimistöllemme välttämättömiä, elintärkeitä aineita. Elimistömme ei pysty niitä itse tuottamaan, joten ne on saatava ravinnosta.

Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla pääsee pitkälle, mutta joskus vitamiinilisä voi olla paikallaan. Esimerkiksi laihduttajat, toipilaat, tupakoijat, ikääntyvät, urheilijat ja paljon liikkuvat voivat hyötyä vitamiinilisästä. Myös yksipuolinen ruokavalio ei välttämättä riitä tyydyttämään vitamiinitarvetta. Myös vegaaneille suositellaan käytettäväksi mm. B12-vitamiinia ja D-vitamiinia täydentämään ruokavaliota, koska näitä vitamiineja saa täysin kasvipohjaisesta ruokavaliosta rajoitetusti.

D-vitamiinilisästä hyötyvät kaikki, läpi vuoden, ainakin pimeinä vuodenaikoina. Myös lapsille Suomessa suositellaan jo pienestä pitäen D-vitamiinilisää. Niitäkin löytyy valikoimastamme, lapsille tarkoitettuja sopivalla annosmäärällä, näppärästi tippoina tai suihkeena.

Vitamiinit ovat paljon tutkittuja ja niille on myönnetty runsaasti erilaisia terveysväitteitä Euroopan elintarviketurvallisuusviraston toimesta.
Mm. B-ryhmän vitamiineilla on suotuisia vaikutuksia aineenvaihdunnassa ja hermoston normaalissa toiminnassa.

C- ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. D-vitamiini on hyväksi myös vahvalle luustolle ja kalkin imeytymiselle. Tilaa vitamiinit netistä jo tänään!

Hoida elimistöäsi

Vitamiinit ovat siis hyödyksi keholle monin tavoin. Vitamiinit ovat orgaanisia yhdisteitä, joita elimistö tarvitsee pieniä määriä. Vitamiinit jaetaan rasva- ja vesiliukoisiin sen perusteella, miten ne imeytyvät elimistöön.

Vitamiinit ovat rasvaliukoisia, jos ne imeytyvät kehoon rasvan mukana. Rasvaliukoiset vitamiinit pitävät sisällään A-, D-, E- ja K-vitamiinit.

Vitamiinit, jotka määritellään vesiliukoisiksi, ovat B- ryhmän vitamiinit ja C-vitamiini. Rasvaliukoiset vitamiinit varastoituvat elimistöön, vesiliukoiset eivät B12-vitamiinia lukuun ottamatta. Vesiliukoisia vitamiineja on saatava päivittäin ravinnosta.

Sopiva määrä vitamiineja auttaa kehoa pysymään kunnossa ja mielen pirteänä. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa vitamiinit netistä jo tänään!

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin