Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Natura Media MAXhair for men – hiusravinne miehille 90 kaps

Miehille suunniteltu hiusravinne

22,90 

Varasto loppu

Natura Media MAXhair for men – hiusravinne miehille 90 kaps

  • Erityisesti miehille suunniteltu hiusravintolisä
  • Tärkeitä rakennusaineita hiusten terveelle kasvulle
  • MAXhair sisältää tehokkaan ActivH8 yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle

Erityisesti miehille suunniteltu hiusravintolisä kasvikapselissa

MAXhair sisältää ActivH8-yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja edistämään hiusten normaalia kasvua sekä pigmentoitumista. Lisäksi siinä on erityisesti miehille soveltuva yhdistelmä sahapalmu-uutetta ja nokkosenjuuriuutetta.

Miksi MAXhair?

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5cm kuukaudessa. Jokaisella meistä aktiivisten hiusnystyjen määrään vaikuttavat monet seikat, kuten hiusten luonnollinen väri ja perintötekijät sekä hiustyyppi. Jos hiukset tuntuvat hennoilta ja hidaskasvuisilta, tai niitä lähtee epätavallisen paljon, syy voi olla liian vähäinen ravintoaineiden saanti, stressi, voimakas laihduttaminen tai jotkin lääkeaineet.

Varmistamalla tarkoituksenmukaisten ravintoaineiden saanti, voidaan tukea hiussolujen muodostumista hiusnystyssä, jolloin hius kasvaa alusta asti vahvempana ja elinvoimaisena. Koska ravintoaineet vaikuttavat ainoastaan uudessa kasvussa, MAXHair-kapseleilla saavutettavat tulokset voidaan nähdä parhaiten n. 3kk säännöllisen käytön jälkeen.

ActivH8-yhdistelmä

ActivH8 on yhdistelmä tehokkaimpia tunnettuja hiustenkasvuun vaikuttavia ravinteita.

  • Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Biotiini on hyödyksi tukemassa myös muiden tärkeiden ravinteiden imeytymistä, sillä se edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Biotiini mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. Haluttaessa nopeuttaa ja vahvistaa hiustenkasvua, biotiinia kannattaa nauttia lisäravinteena ainakin 2500 µg päivässä. MAXhair sisältää 3000 µg biotiinia/2kaps.
  • Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle.
  • B6- ja B12 vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja.
  • Kupari, magnaani ja sinkki ovat mineraaleja joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana. Kupari edistää lisäksi myös hiusten normaalia pigmentoitumista.

Sahapalmu-uute, nokkosenjuuriuute ja P.A.B.A. eli para-aminobentsoehappo ovat lisäksi tehokas yhdistelmä luonnollisia, erityisesti miehille suunniteltuja ravinteita parhaan kokonaisvaikutuksen saavuttamiseksi.

Käyttöohje

Annostus ja käyttö: Suositus 2 kapselia päivässä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivittäin.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 90 kaps/57 g.

Vuorokausiannos sisältää:   2 kapselia
Biotiini ……………………… 3000 µg
Pantoteenihappo …………… 24 mg
B6-vitamiini ……………….. 2,8 mg
B12-vitamiini ………………. 2,5 µg
Foolihappo …………………. 400 µg
Kupari ………………………. 1 mg
Mangaani …………………… 2 mg
Sinkki ………………………. 15 mg
P.A.B.A …………………….. 20 mg
Sahapalmu-uute …………… 400 mg
josta rasvahappoja ……….. 100 mg
Nokkosenjuuriuute …………. 400 mg

Markkinoija/ Maahantuoja
Natura Media Oy

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin