Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa
Ale!

QMedi ArthroQ 60 kaps – huomaa päiväys 5/2024

Alkuperäinen hinta oli: 54,90 €.Nykyinen hinta on: 39,90 €.

6 varastossa

Parasta ennen 5/2024

QMedi ArthroQ 462 mg

Bioaktiivinen kollageeniproteiini 300 mg  – C-vitamiini 160 mg – Mangaani 2 mg

ArthroQ valmiste on suositeltavaa käyttää yhdessä  Seralginin kanssa.

Tutustu myös yhteistarjoukseen. Tehopaketti nivelten hyvinvoinnille sisältää Seralgin ja ArthroQ- valmisteet.

Selaa myös muita tuotteita osioissa:

ArthroQ 462 mg

ArthroQ valmisteen käytöllä pyritään saavuttamaan normaalisti toimivat ja terveemmät nivelet. Tuote on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, jotta nivelten toimintaa voitaisiin tukea, vahvistaa ja korjata koko elämän ajan.

Kollageeni

Kollageeni on elimistössä luontaisesti esiintyvää lihaksille, luille, rustoille ja sidekudoksille tärkeää ainetta. Kollageeni muodostuu elimistön pilkkoessa proteiinista aminohappoja. Ikääntyminen, stressi ja monet muut tekijät vaikuttavat kollageenin muodostumiseen sitä heikentävästi. ArthroQ on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jonka vaikuttavana aineena on käytetty tyypin 2 kollageenia. Tämä voi olla tueksi rustokudosten terveydelle ja kuntoutumisessa.

C-vitamiinilla taas esimerkiksi tehostetaan tiettyjen aineiden imeytymistä. Valmisteen sisältämän mangaanin ohella se on osallisena tukikudosten (esim. rusto, luusto, lihaskudos) normaalin toiminnan ylläpitämisessä. Nivelten toiminnalle tärkeää nivelrustokudosta tuottavat elävät solut, kondrosyytit. Tukikudosten optimaalisen toiminnan seurausta ovatkin siis myös hyvinvoivat nivelet.

Seralginin käyttö on aina suositeltavaa yhdessä ArthroQ-valmisteen kanssa, jotta varmistetaan tuotteen vaikuttavuus rustoon.

Käytettäessä ArthroQ-valmistetta nivelkuntoutuksessa on liikunnan merkitys tärkeä, sillä nivelrusto saa tarvitsemansa ravintoaineet vain liikunnan avulla. Myös riittävä vedensaanti on turvattava, sillä terve rustokudos sisältää n. 70% vettä.

 

Käyttöohje

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

ArthroQ valmiste on suositeltavaa käyttää yhdessä Seralginin kanssa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko: 60 kaps.

Ainesosat: Bioaktiivinen tyypin 2 kollageeni 300 mg, C-vitamiini (askorbiinihappo) 160 mg, mangaani 2 mg, kasvisliivatekapseli (HMPC), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Gluteeniton, laktoositon.

Markkinoija/ Maahantuoja
QMedi Europe Oy

Saatat myös pitää...

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin