Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vida Vahva Rauta 50 mg, 90 kaps, Leader - Raudan puutteeseen

Hinta:11.90 €

Vida Vahva Rauta 50 mg - Suojaudu raudanpuutteelta

Vatsaystävällinen Rauta- ja C-vitamiinivalmiste.

Pitkävaikutteinen, vastaystävällinen Vida Rauta 50 mg. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rauta edistää immuunijärjestämän normaalia toimintaa ja normaalia hapen kuljetusta kehossa. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Rautavalmisteet ovat tarpeellisia erityisesti vähän lihaa syöville naisille sekä aktiivisille liikkujille. Runsaat kuukaustisvuodot ovat yleisin syy anemiaan. Myös raskaus, pitkään jatkunut imetys, imeytymishäiriöt kuten keliakia ja vanhuus altistavat anemialle. Myös pitkään jatkunut uupumus voi aiheutua raudanpuutteesta.

Hemoglobiini on veren punasoluissa esiintyvä proteiini, joka kuljettaa happea kudoksille. Rauta on tärkeä osa hemoglobiinin rakenetta. Rauta vaikuttaa soluhengitysketjun entsyymien toimintaan. Nämä entsyymit sijaitsevat mitokondrioissa eli solujen energialaitoksissa.

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja. Kaikki Vida-tuotteet kehitetään Suomessa. Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Suomessa kehitetty ja valmistettu.

AnnostusYksi depotkapseli päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauskoko: 90 kapselia/ 39 g.

Ainesosat: 1 depotkapseli sisältää /tabl.

Rauta 50 mg (357 %*)

C-vitamiini 60 mg (75 %*)* saantisuosituksesta.

Rauta on tuotteessa vatsaystävällisenä ferrofumaraattina. Depotkapseli sulaa hitaasti hajaantuen suolistoon ja vapauttaa rautaa hitaasti, jolloin se ei ärsytä ruoansulatuskanavan limakalvoa.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 305,13 eur/kg