Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Royale Activity 1000, 60 kaps, Aboa Medica - Kuningatarhyytelöä hormonitoiminnan tueksi

Hinta:31.50 €

Royale Activity 1000 

Geleé Royale eli kuningatarhyytelö on mehiläisten tuottama ainutlaatuinen luonnonaine ja ravintolisä. Se sisältää sellaisia luonnollisia rasvahappoja, joita elimistö voi käyttää hormonituotannossaan sekä vitamiineja, peptidejä ja lipidejä, joita ei ole missään muissa ravintolisissä ja saa hormoneihin liikettä yhtä hyvin miehillä kuin naisilla. Se auttaa myös vahvistamaan hiustenkasvua

Annostus: 1 kapseli päivässä, mehun ja veden kera. Sisältää tiivistettyä kuningatarhyytelöä, joka vastaa 1000mg tuoretta gelee royalea.

Geleé Royale

Kuningatarhyytelö on maitomaista, työmehiläisten tuottamaa ainetta. Se ei ole hunajaa eikä siitepölyä. Sen maku on hieman etikkamainen. Kuningatarhyytelö sisältää 12-15% proteiineja, 3-6% rasva-aineita, 2-3% vitamiineja, mineraalisuoloja ja aminohappoja.

Perinteisiä käyttöaiheita:

Vitaalisuuden lisääminen, hormonihäiriöt, kuukautis-häiriöt (PMS), vaihdevuosioireet (menopaussi), allergiaperäinen astma, heinänuha, nopeuttamaan luun korjautumista murtumatapauksessa, ikääntymis-seurausten estäminen, keskittymiskyvyn ja muistin parantaminen, immuunijärjestelmän, ihon ja hiusten vahvistaminen.

Kuningatarhyytelö on adaptogeeninen ja vahvistaa kaikkien ihmisten normaaleja elintoimintoja, myös aivojen toimintaa, kuten oppimista, päättely- ja keskittymiskykyä. Jotkut ovat menestyksellisesti käyttäneet sitä myös estä-mään hormonihäiriöistä johtuvaa hiustenlähtöä. Voidaan käyttää yhdessä Macan ja/tai Femagran kanssa, jotka vahvistavat hormoniaktiivisuutta.

Pakkauskoko: 60 kaps/30 g.

Markkinoija/maahantuoja

Aboa Medica Oy
Karhutie 1
21220 Raisio

Linkki sivuille.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 1050 eur/kg