Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Eye q chews, 180 kaps mansikan makuinen, Harmonia - Luontaisia Omega rasvahappoja

Hinta:36.90 €46.50 €

eye q chews - Voiteluainetta aivoille oikealla rasvahappotasapainolla

Eye q on patentoitu kala- ja jättihelokinöljyseos, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa suhteessa.

Eye q on runsaasti tutkittu, puhdas ja luonnollinen kalaöljy.

 DHA on hyväksi aivotoiminnalle ja EPA ja DHA sydämelle. Eye q sopii lapsiperheille ja mahdollisimman vähän käsiteltyä, luonnollista ja tiivistämätöntä ravintoa suosiville.

Eye q kalaöljy sopii hyvin myös raskaana oleville.

Aivoille voiteluainetta:

– tarkkaavaisuushäiriöt
– oppimisvaikeudet
– lukihäiriöt
– ylivilkkaus
– muistihäiriöt
– mielialan vaihtelut

Puhdas ja luonnollinen Eye q:n sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. EPA-pitoisuus on suurin, mitä luontaisessa kalaöljyssä voi olla. Tuote valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Näin saadaan varmistettua, että tuote on mahdollisimman puhdasta.

Eye q ei myöskään sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sen rasvahapot ovat elimistölle helppokäyttöisessä triglyseridimuodossa. Tuotteen gammalinoleenihappoa (GLA) on peräisin jättihelokinsiemenöljystä.

Eye q valittiin vuoden 2007 Terveystuotteeksi!

Pakkauskoko: 180 kaps/126 g. 

Mansikan makuinen, pureskeltava kapseli.

Annostus: Kuusi kapselia (tai 3 tl / 15 ml) päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan oikean rasvahappotasapainon saavuttamiseksi. Sen jälkeen 2 kapselia (tai 1 tl / 5 ml) päivässä. eye q:n maksimaalinen hyöty saavutetaan sen jatkuvalla käytöllä.

EYE Q -KAPSELEIDEN AINESOSAT:

kalaöljy 59 % liivate 16 % jättihelokinsiemenöljy 15 % kosteudensäilyttäjä (glyseroli) vesi 2,1 % d-alfa-tokoferoliasetaattivalmiste (E-vitamiini, säilöntäaine) 0,4 %

Lisätiedot

Yksikköhinta: 369,05 eur/kg ja 292,86 eur/kg tarjoushinnasta