Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vivania Beauty Shot 500 ml, Hankintatukku - Kollageeni - hyaluronihappo - C-vitamiini - Vahvistaa ihoa ja lisää kimmoisuutta sisältäpäin. Lahjaksi Vitamar Omega 3 + Mustikka

Hinta:18.90 €20.90 €

Vivania Beauty Shot - Hyvänmakuinen kollageenijuoma

Nestemäinen kollageeni–hyaluronihappo-C-vitamiinivalmiste

Nauti hetivalmis, hyvänmakuinen shotti päivittäin!

Vivania Beauty Shot sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Vivania Beauty Shot:

- Edistää ihon kauneutta.

- Tasoittaa juonteita.

- Lisää ihon kosteutta ja kimmoisuuttaa ja palauttaa ihon kiinteyden.

- Antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta.

- Ylläpitää ihon tervettä rakennetta.

- Hyväksi myös hiuksille ja kynsille.

- Nestemäinen, siksi hyvin imeytyvä.

Annostus: 50 ml päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Maku: Persikan makuinen heti käyttövalmis juoma.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 1 kk.

Pakkauskoko: 500 ml, nestemäinen.

Lahjaksi Vitamar Omega-3 + Mustikka

hankintatukku-vitamar-omega3-mustikka-100kaps.jpg

Omega-3-mustikkauutekapselit

- Omega-3 -mustikkauutekapseli sisältää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä 1000 mg/kapseli, josta 360 mg E-EPAa ja 240 mg E-DHAa

- Mustikkauutetta kapselissa on 50 mg, jossa 10 mg antosyaaneja

- EPAlla ja DHAlla on monia hyviä terveysvaikutuksia sydämelle, aivoille ja silmille

- E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.

Tutustu lisää tuotteeseen tästä.

Tutustu lisää:

  • Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa ja kynsissä. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista.
  • Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Peptan® kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni, jonka kollageenimolekyylikoko on ihanteellinen 5000 daltonia. Valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-kalalajikkeita.
  • Nestemäisessä muodossa kollageeni imeytyy helposti ja tehokkaasti ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina, jolloin se lisää kollageenisynteesiä. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon, erityisesti ihon dermikseen eli verinahkaan. In vivo -tutkimus on osoittanut kollageenin määrän lisääntyvän ihossa ja pysyvän 14 vuorokauden ajan. Peptan® kollageenipeptidit vaikuttavat ihoon kahdella tavalla:

    – lisäävät rakennusmateriaalia kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostukseen ja – lisäävät fibroblastien, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä.

  • Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kosteutta ja kimmoisuutta. Silmissä on luonnostaan hyaluronihappoa, joka osaltaan auttaa ylläpitämään silmien kosteutta ja kirkkautta.
  • C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä ja se edistää luonnollista kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten.
  • Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Shot edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.

 

Ainesosat vuorokausiannoksessa (50 ml.):

Hydrolysoitu Peptan® kalakollageeni

10 000 mg                 
Hyaluronihappo 100 mg
Askorbiinihappo, jossa C-vitamiinia 75 mg*

Vesi, Sakkaroosi, Tärkkelyssiirappi, Persikkapyree, Luontaisenkaltainen persikka-aromi, Happamuudensäätöaine E 330, Säilöntäaineet E 202, E211, Väriaine E 160a

*94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

 

 

 

 

Maahantuoja/Markkinoija
Hankintatukku Oy
Museokatu 13 B, 00100 Helsinki
puh: 020 11 211

Lisätiedot

Yksikköhinta: 41,80 eur/ltr ja 37,80 eur/ltr tarjoushinnasta