Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ElämänSuola 450 g, Natura Media - Kylpysuola ihon ja kehon puhdistukseen kuona-aineista

Hinta:17.90 €

Biosori ElämänSuola - Emäksinen kylpysuola puhdistaa ihoa ja kehoa kuona-aineista

ELÄMÄNSUOLA on tarkoitettu puhdistamaan ihoa ja elimistöä happamoittavista kuona-aineista. Tällaisia aineita kertyy ajan mittaan ihon kuolleisiin ja kuoleviin solukerroksiin. Kun happamoituminen etenee eläviin ihonalaiskerroksiin, solujen jakautuminen kiihtyy ja kuolleen ihokerroksen paksuus lisääntyy. Sarveistuessaan ihosta tulee mikrobien ja sienten kasvualustaa. Iho menettää kimmoisuuttaan, kuulauttaan ja saattaa reagoida happamoitumiseen näppylöin, paukamin tai atooppisesti.

ELÄMÄNSUOLA auttaa pääsemään eroon mahdollisista tulehduksia aiheuttavista ihosienistä ja mikrobeista. Ihosienet viihtyvät vain happamessa ympäristössä, joka muodostuu kuolleiden ihosolujen kerätessä itseensä happamoittavia aineita ja bakteerien ja mikrobien eritteitä.

Vaikuttavat aineet: Mineraalipitoinen välimerensuola, magnesium- kalsium- ja natriumkarbonaatit ja amorfinen piidioksidi eli vuorikristalli.

Ihon ja koko kehon elämänsuolahoito auttaa:

- eliminoimaan ihoa vanhentavia ja rappeuttavia happamia kuona-aineita, jolloin iho saa siitä uutta terveyttä ja kauneutta

- munuaisia niiden erityistoiminnassa, mikä edistää ihon puhdistumista, koska iho erittää osan happamista aineenvaihduntamyrkyistämme

 - neutraloimaan happoja  ja muuttamaan happamen ihon alkaliseksi eli emäsvoittoiseksi

- edistämään kuona-aineiden poistumista iholta

- elvyttämään ihon luonnollista kosteustasapainoa ja säilyttämään sen

- täydentämään ihon alkalimineraalien varastoja, mikä ehkäisee happamien kuona-aineiden muodostumista iholla

Käyttöohje: Ammekylpy: 3 ruokalusikallista kutakin kylpyä kohti. Tämä annostus luo kylpyveteen emäksisen eli alkalisen pH:n (8.5). Koska ihon pH on tavallisesti 5.0-6.0, sen happamuus vähenee huomattavasti ja emäksisyys lisääntyy kylvyn aikana. Tällä ei ole vaikutusta vain ihoon, vaan myös koko kehoon, koska ihon eritystoiminta ja kyky neutraloida happoja on merkittävä tekijä sen terveyden kannalta. Puolesta tunnista tuntiin kestävä kylpy tasapainottaa ihon happo-emäsjärjestelmää ja tekee ihon puhtaaksi happamista epäpuhtauksista. Ennen kylpyä iho voidaan kuvaharjata kevyesti, mikä parantaa hoidon tehoa entisestään.

Pakkauskoko: 450 g. 

Markkinoija/Maahantuoja
Natura Media
Karhutie 1
21220 Raisio

Lisätiedot

Yksikköhinta: 39,78 eur/kg