Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Detox Kehonpuhdistuslaastari 10 kpl, Delivet Oy - Puhdistu nukkuessasi!

Hinta:11.50 €

Detox Kehonpuhdistuslaastari - 100 % luonnontuote

Detox Kehonpuhdistuslaastari on jalkapohjiin kiinnitettävä laastari, joka poistaa kehosta myrkylliset aineet yön aikana!

Kiinalaisen lääketieteen mukaan sisäisten sairauksien parantaminen on mahdollista myös ulkokautta. Tämä erikoinen tekniikka perustuu akupunktuuriin ja terveyshierontaan. 

Elimistömme altistuu monenlaisten epäpuhtauksien kerääntymiselle kehoomme: ilmansaasteet, lisäaineet,lääkkeet, pitkälle prosessoidut ruoat ja juomat, sekä kemikalit myötävaikuttavat myrkkyaineiden kerääntymiseen. Myös epäsäännölliset ruokailutottumukset ja vuorokausirytmi aiheuttavat häiriöitä enrgiakanavissa.

Detox-laastareiden avulla voi ehkäistä epäpuhtauksien kertymistä kehoon. Detox-laastareissa käytettävät lääkekasvit kiihdyttävät lymfakiertoa ja auttavat myrkkyaineiden ja epäpuhtauksien poistumista elimistöstä.

Tuloksen voit nähdä omin silmin: laita laastarit illalla jalkapohjaan, aamuun mennessä laastarit ovat tummuneet elimistöstä poistuneista kuona-aineista.

Ohje: Kiinnitä yksi laastari molempiin jalkapohjiin ennen nukkumaan menoa - ne toimivat nukkuessasi. Laastarin väri muuttuu sen mukaan, miten puhdistus etenee; alussa laastari on tumma, mutta säännöllisessä käytössä ne vähitellen vaalenevat.

Pakkauskoko: 1 Detox Kehonpuhdistuslaastaripaketti sisältää 10 laastaria.

Ainesosat: Turmaliini, Bamboo jauhe, Houttuynia cordata, Japaninmispelin lehti, kitosaani. 

Kaikki tuotteen kasvisosat ovat tunnettuja luonnonaineita. Ne voivat imeä myrkkyjä ihon läpi ja ovat myrkkyjä poistavia ja steriloivia. Turmaliini tuottaa negatiivisia ioneja ja saattaa myös vähentää turvotusta kehossa ja vähentää kipuja ja särkyjä. Kitosaani on tunnettu tehokkaasta ja ainutlaatuisesta imukyvystään. 

Markkinointi/ Maahantuonti
Delivet Oy
Viilaajankatu 5, 15520  Lahti 
010 3961800