Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

A.Vogel Molkosan Original heratiiviste TUPLATARJOUS, 2 X 500 ml - Vatsan ja suoliston hyvinvoinnille

Hinta:29.00 €

A.Vogel Molkosan Original

Tuplatarjous, osta kaksi ja säästä!

Molkosan Original - Vatsan ja suoliston hyvinvointiin.

Ruoansulatuksen huonosta toiminnasta kärsii 30 - 60 % väestöstä. Naisilla vaivoja on kaksinkertaisesti miehiin verrattuna. Luomumaidosta valmistettua Molkosania on perinteisesti käytetty vatsaa hellivänä juomana. Lasillinen Molkosania aamuisin ja ruoan yhteydessä, rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi. Myös aineenvaihdunta tehostuu. 

Molkosan:

- Sisältää runsaasti L+-maitohappoa

- Hoitaa vatsaa ja suolistoa

- Hyvää vatsalle

- Tasapainottaa verensokeria

- Edistää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa

- Tehostaa ravintoaineiden imeytymistä

- Vähentää makeanhimoa ja tukee painonpudotusta

- Valmistettu luomulaatuisesta herasta

- Laktoositon ja kaloriton

- Prebiootti

Molkosanin hyvät vaikutukset selittyvät ennen muuta sen erinomaisella maitohappokoostumuksella. Siinä on runsaasti L+ -maitohappoa, jota elimistö tarvitsee ja tuottaa hyödyllisten suolistobakteerien ravinnoksi. Mitä terveempi ja tasapainoisempi bakteerikanta, sitä paremmin suolisto ja koko elimistö toimii. 
Verrattuna muihin, terveellisyytensä vuoksi arvostettuihin maitohappoisiin elintarvikkeisiin Molkosanin L+ -pitoisuus on omaa luokkaansa. Esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna se on kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5-kertainen!

Valmistus luomulaatuisesta alppimaidosta
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien onnellisten lehmien luomumaidosta. Luonnonvaraisten niittyjen rikas kasvillisuus antaa oman arvokkaan lisänsä alppimaitoon. Monipuolista, puhdasta ja luonnonmukaista ravintoa syövien lehmien maitoa ei voi verrata tehotuotettuun, monin tavoin jälkikäsiteltyyn maitoon.
Valmistuksessa luomumaidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellavaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessi vaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+ -maitohappoa sisältävä Molkosan.

Annostus: 1 tl - 1 rkl lasilliseen vettä.

Pakkauskoot: 2 x 500 ml lasipullo.

Ainesosat: Maitohappokäynyt heratiiviste, kaliumsitraatti, luontainen aromi. Hellävävaraisesti pastöroitu.

Maahantuoja/ Markkinoija
A.Vogel Oy
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava
p.09-874121

Lisätiedot

Molkosan Original 500 ml tuplatarjous: 29,00 eur/ltr ja 26,10 eur/ltr tarjoushinnasta