Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tradamix, 16 tabl, Polar Pharma - Miehin seksuaaliseen hyvinvointiin

Hinta:49.50 €

Tradamix - miehen seksuaaliseen hyvinvointiin

- Miehen seksuaalisen kyvyn kohentamiseen

- Palauttaa halun ja vahvistaa kykyä

- Tutkittu, turvallinen ja luonnollinen apu

- Erittäin hyvät tulokset

- Kolmen tehoaineen tutkittu yhdistelmä

-Tribulus terrestris (stimuloi testosteronituotantoa)
-Alga Ecklonia bicyclis levä (edistää typpioksidin vapautumista)
-Biovis (kitosaani ravun kuoresta). Vastaa typpioksidin (erektion kannalta välttämätön välittäjäaine) vapautumisesta.

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla. Siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä.

Elämäntilanteiden ja terveyden heilahtelut vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja halukkuuteen. Aina ei pysty, vaikka haluaisikin. Tradamix on luonnollinen tapa lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja elinvoimaa. Se auttaa, silloin kun omat voimat eivät riitä.

Testosteronihormoni syntyy kiveksissä, mutta sen tuotantoa säätelee aivolisäke. Iän karttuessa testosteroniarvot tippuvat pikkuhiljaa. Testosteronituotannon väheneminen näkyy seksuaalisen aktiivisuuden vähenemisenä, keskivartalolihavuutena, erektiohäiriöinä sekä lihasmassan ja voiman vähenemisenä. Tradamix on kolmen tehoaineen yhdistelmä, joka palauttaa halun ja vahvistaa miehen seksuaalista kykyä. Luonnollisesti.

Tradamix sisältää kolmen luonnollisen tehoaineen patentoidun yhdistelmän. Tribulus terrestris, Alga Ecklonia bicyclis-levä sekä ravun kuoresta eristetty Biovis- kitosaani muodostavat yhdistelmän, jolla on saatu kliinisissä tutkimuksissa poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Tutkimusten mukaan Tradamix voimistaa erektiota, lisää seksuaalista halukkuutta sekä kohentaa kokonaistyytyväisyyttä seksielämään. Peräti 65 prosenttia Tradamixia käyttäneistä miehistä raportoi energisyyden lisääntyneen jo viikon käytön jälkeen. 

Annostus:
NÄIN KÄYTÄT TRADAMIXIÄ Yksi kapseli päivässä, 24 tunnin välein. Tradamixin teho on lempeä ja progressiivinen. Se vaikuttaa heti ensimmäisestä päi- västä lähtien. Valmisteen teho ja vaikutukset lisääntyvät päivä päivältä ja ovat huipussaan 6-8 viikon käytön jälkeen.

Pakkauskoko: 16 tabl/20,8 g.

Markkinoija/ Maahantuoja
Polar Pharma Oy
Tiilikankaantie 6
15880 HOLLOLA Finland
puh. 09 849 3630

Lisätiedot

Yksikköhinta: 2379,81 eur/kg