Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Osterivinokas Mansikanmakuinen TUPLATARJOUS, 2 x 120 purutabl, Via Naturale - Ovatko ontelosyylät riesana? OSTA KAKSI JA SÄÄSTÄ!

Hinta:35.90 €39.80 €

Osterivinokas Mansikanmakuinen purutabletti molluskoiden ja syylien torjuntaan - Maistuu myös lapsille

Tuplatarjous. Osta kaksi ja säästä!

Mansikan makuinen Osterivinokas purutabletti on tarkoitettu juuri lasten molluskoiden ja muiden syylien kivuttomaan torjuntaan.

Tabletit sisältävät kuivattua osterivinokasjauhetta, joka on todettu tehokkaaksi syylien hävittäjäksi. 

Osterivinokas sisältää lukuisia ravitsemuksellisesti vaikuttavia aineita, kuten lipidejä, vitamiineja, polysakkarideja ja kitiinin kaltaisia yhdisteitä, entsyymejä ja alifaattisia hiilivetyjä. Siksi sillä on suotuisa vaikutus terveyteen. Vahvistaa vastustuskykyä mm. syylien aiheuttajia vastaan.

Osterivinokas, Pleurotus ostreatus, on enemmän kuin herkullinen ateriasieni. Aasian maissa sitä on käytetty perinteisesti torjumaan syyliä ja lapsia kiusaavia molluskoita. Kukapa pienten lasten vanhemmista ei niihin olisi tutustunut, kiikuttanut lasta lääkäriin ja saanut vastauksen, ettei niille juurikaan voi mitään tehdä, kun torjuvaa lääkitystä ole. Toisinaan neuvoksi voi saada, että syyliä voisi paranemisen nopeuttamiseksi puhkoa steriloidulla neulankärjellä.

Osterivinokastablettien käytöllä pyritään toteuttamaan aasialaisten hoitoperinnettä. Osterivinokastabletit ovat erinomainen lapsille sopiva ravintolisä. Ne on valmistettu erikoisviljellystä, korkealaatuisesta osterivinokasjauheesta, joka sisältää erilaisia polysakkarideja ja glykoproteiineja.
Tabletit on maustettu luontaisella mansikka-aromilla ja makeutettu hedelmien omalla sokerilla, fruktoosilla. Siksi ne ovat hyvänmakuisia ja isompi lapsi voi ottaa ne kokonaisena ja pureskella rikki ennen nielemistä. Pienten lasten kohdalla tabletit voidaan murskata ja jauhaa hienoksi sekä sekoitta lapsen mieliruokaan tai jogurttiin.

Ei säilöntä- tai väriaineita, hiivaa, soijaa, gluteiinia eikä maidon ainesosia.

Annostus tarvittaessa 2 - 4 tablettia päivässä. Käyttöä tulee jatkaa 1-2 viikkoa vielä sen jälkeen kun iho on normaali.

Pakkauskoko: 2 x 120 mansikanmakuista purutablettia/á 93 g.

Markkinoija/ Maahantuoja
Via Naturale
Kalliotie 2
04360 Tuusula
puh. (09) 8709 856

Lisätiedot

Yksikköhinta: 213,98 eur/kg ja193,01 eur/kg tarjoushinnasta