Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tri Tolosen Carnosin 400 mg Forte, 60 tabl - Iho sileäksi Carnosinin voimalla

Hinta:37.90 €41.90 €

Tri Tolosen Carnosin - Sileää voimaa Carnosinista

Tri Tolosen Carnosin on ihoa ja kehoa kokonaisvaltaisesti hoitava tuoteperhe. Sen sisältämän puhtaan karnosiinin on todettu pidentävän monin verroin solujen tervettä elinaikaa.

Karnosiini toimii synergisesti sinkin ja E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden suojavaikutusta soluissa. Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus hupenee puoleen, mikä heikentää lihaskuntoa ja kestävyyttä. Karnosiinin käyttö ruoan lisänä nostaa lihasten ja sydämen karnosiinipitoisuutta. Urheilijoille ja kuntoilijoille on kehitetty vahva Sport-Carnosin. Se sopii kaikille ja kaikkiin lajeihin.

Annostus: Nuoren ja terveen ihmisen yleiskunnon ylläpitoon voi riittää 1 tabletti (125 mg) päivässä, mutta sitä voidaan ottaa enemmänkin (3-6 kappaletta 125 mg:n tabletteja tai 1-2 kappaletta 400 mg:n tabletteja) päivässä. Ikääntyville suositellaan 400-800 mg päivässä. Tarvittaessa esim. urheilukilpailuun voi ottaa enemmänkin, esimerkiksi 1200-2400 mg.

Lisätietoa: Karnosiini ei aiheuta yhteensopivuusongelmia muun lääkityksen kanssa. Tri Tolosen Carnosinissa ei ole eläinperäisiä raaka-aineita. Sitä voivat lapset ja aikuiset käyttää huoletta jatkuvasti, ilman taukoja.

Sivuvaikutuksia ei ole. Karnosiinia ei voi yliannostella, sillä jos sitä tulee enemmän kuin elimistö "hyväksyy", elimistö vähentää automaattisesti sisäistä karnosiinin tuotantoaan.

Pakkauskoko: 60 tabl.