Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ProbiMax Forte, 60 kaps, Hankintatukku - Vatsasi hyväksi. (tuote tilapäisesti loppu)

Hinta:21.90 €24.20 €

ProbiMax Forte Saccharomyces boulardii– kapseli - Suoliston tasapainoon!

- Suojelee suoliston hyvää bakteeristoa

- Haitallisia hiivoja vastaan

- Kestää antibioottien vaikutuksen

- Matkalle mukaan

- Tehokas ja monipuolinen, antibioottien vaikutuksen kestävä Saccharomyces boulardii -hiiva toimii suolistossa tehokkaasti.

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

- Probimax Forte sisältää Saccharomyces boulardii–hiivaa 250 mg / vähintään 5 mrd hiivasolua / kapseli valmistushetkellä. S. boulardii suojelee suoliston normaaliflooraa ja lisää vasta-aineita suolistossa.

- Saccharomyces cerevisiae var. boulardii –kanta eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923 litsi- ja mangostanihedelmien kuoresta. Löydön teki ranskalainen tutkija Henri Boulard Kaakkois-Aasiassa. Käyttökokemusta on saatu yli sadasta maasta.

- S. boulardii pitää yllä ja palauttaa hyvän suolistobakteeriston sekä on tehokas suoliston haitallisia  bakteereja ja hiivoja vastaan.

- S. boulardii stimuloi immunoglobuliini A:n (IgA) erittymistä ohutsuolessa.

- Probimax Forte -kapselit voidaan ottaa samanaikaisesti antibiootin kanssa, sillä valmisteen  Saccharomyces boulardii –hiiva kestää antibioottien vaikutuksen. S. boulardii –kanta kestää myös vatsahappojen ja sappisuolojen vaikutuksen paremmin. 

- Suositellaan käytettäväksi suoliston mikrobien häiriötiloissa sekä erityisesti antibioottihoidon yhteydessä ja matkaillessa.

Annostus: Tarvittaessa aikuisille 2 kapselia 2 kertaa päivässä, lapsille yli 2-v. 1 kapseli 2 kertaa päivässä vähintään viikon ja enintään 4 viikon ajan. Valmisteen käyttö tulee aloittaa viimeistään 3 vrk antibioottikuurin alkamisesta ja jatkaa käyttöä vähintään 3 vrk kuurin loppumisen jälkeen. Matkalle lähdettäessä käyttö tulee aloittaa pari päivää ennen matkaa ja jatkaa kotiinpaluuseen asti. Kapselin voi halutessaan avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai juomaan, ei kuitenkaan jääkylmään eikä kuumaan.

Laktoositon, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä

Pakkauskoko: 60 kaps. / 36 g.

Katso ProbiMax Forte pdf-esite tästä.

Ainesosat vuorokausiannoksessa:

Lynside® Pro SCB Saccharomyces boulardii -hiivaa 250 mg /

vähintään 5 miljardia hiivasolua / kapseli valmistushetkellä,

Paakkuuntumisenestoaineita E 459 ja E 460

Liivatetta (kapselin kuori), Pintakäsittelyaineita E 470b ja E 491

Lisätiedot

Yksikköhinta: 672,22 eur/kg