Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

RegulatPro Bio Entsyymivalmiste 350 ml, Harmonia - Vatsa kuntoon ja pirteys takaisin entsyymijuomalla

Hinta:57.90 €59.90 €

Regulat Bio Entsyymivalmiste - Lisää elinvoimaa keholle suoraan luonnosta

Regulat on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.

Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuontantoon käytetään aurinkoenergiaa.

Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyvyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Valikoimissa on kaksi erilaista tuotetta: Regulat-valmiste ja RegulatPro Metabolic, joka sisältää myös ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja ja vaikuttaa erityisesti aineenvaihduntaa tehostavasti.

Käyttöohje:

Sisäisesti: 10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla laimentamattomana. Otetaan mielellään tyhjään vatsaan. Pidetään suussa hetki ennen nielemistä. Voidaan laimentaa puoleen lasilliseen vettä tai mehua.

Ulkoisesti: Laimenna Regulat-valmistetta suhteessa 1:1 veteen ja valele useampi kerta päivässä hoidettavalle alueelle.

Katso kätevä sumutepullo 40 ml. iholle.

Pakkauskoko: 350 ml.

Vaihtoehtoiset pakkauskoot: Regulat Bio Entsyymivalmiste 20 ml.

Tuoteseloste:
vettä*, sitruunoita*, taateleita*, viikunoita*, saksanpähkinöitä*, kookospähkinöitä*, sipulia*, soijapapuja*,kasviperäistä glyseriiniä, selleriä*, pavunituja*, artisokkaa*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*,sahramia* (*luonnonmukaisesti tuotettuja).

Markkinoija/ Maahantuoja
Harmonia Life Oy
Salomonkatu 17 A
00100 Helsinki

Lisätiedot

Yksikköhinta: 171,14 eur/ltr ja 165,43 eur/ltr tarjoushinnasta