Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tri Tolosen Ubikinon Q10 100 mg, 60 kaps - Erittäin vahvasti energiaa ja solusuojaa

Hinta:29.80 €

Tri Tolosen Ubikinon Q10 100 mg - Erittäin vahvalla Ubikinonilla energiaa kehollesi

Energiaa päivään!

Tri Tolosen Ubikinon Q10:

- Erittäin vahvasti energiaa.

- Vahva solusuoja.

- Vahva ja tehokas antioksidantti.

Ubikinoni on tehokas antioksidantti ja solujen suoja-aine. Antaa elinvoimaa koko ihmiselle.

Ubikinoni on välttämätön vitamiinien kaltainen yhdiste, joka tuottaa energiaa solujen pienoisvoimalaitoksissa, mitokondrioissa.

Ubikinonia saadaan pieniä määriä ravinnosta, eritoten sisäelimistä (maksa, munuaiset) ja lihasta. Maksa syntetisoi ubikinonia, mutta sen tuotanto vähenee iän myötä ja eräiden lääkkeiden vuoksi.
Ihmisen veren ubikinonipitoisuus on suurimmillaan noin 20-vuotiaana, jonka jälkeen se vähitellen pienenee. 40-vuotiaana vähennystä on 30 %, 60-vuotiaalla 50 % ja 70-vuotiaalla jo 75 %. Silmän verkkokalvon ubikinonin pitoisuus vähenee 30. ikävuodesta 80. ikävuoteen keskimäärin yli 40 prosenttia. Ubikinonia suositellaan erityisesti statiinien käyttäjille, sillä statiinit heikentävät maksan kykyä valmistaa ubikinonia.

Tri Tolosen Ubikinon 100 mg -kapselit täyttävät laadun, valmistusmenetelmän, prosessoinnin ja markkinoinnin suhteen Euroopan Unionin, Sveitsin ja Saksan farmakopeoiden vaatimukset.

Annostus: 1 kapseli päivässä.

50–150 mg päivässä, ellei terveydenhuollon ammattihenkilö suosittele suurempaa annosta. Ubikinoni on rasvaliukoinen yhdiste, joka imeytyy vereen parhaiten yhdessä ravintorasvojen kanssa. Siksi suosittelemme ottamaan kapselit kalaöljyn tai rasvaa sisältävän aterian kera.

Pakkauskoko: 60 kaps.

Vaihtoehtona 180 kapselin pakkaus. Katso tuote tästä.


Sivuvaikutukset ja yhteensopivuus lääkkeiden kanssa:

Ei aiheuta sivuvaikutuksia suurinakaan päiväannoksina. Turvallisista päiväannoksista on esitetty erilaisia käsityksiä. The Council for Responsible Nutrition (CRN) suosittelee enintään 1200 mg päivässä. Teksasilais-kalifornialalinen tutkijaryhmä suosittelee enintään 500 mg päivässä. Sitä pienemmällä annoksella ei ole odotettavissa sivuvaikutuksia.
Ubikinoni sopii hyvin yhteen lääkkeiden kanssa. Ubikinoni on erityisesti statiinien käyttäjille suositeltu ravintolisä.
Verenohennuslääkitys (Marevan): Ubikinoni saattaa - parin tutkimuksen mukaan - mahdollisesti hiukan heikentää varfariinin tehoa, jolloin lääkkeen annostusta voidaan joutua säätämään. Mitään absoluuttista estettä ubikinonin käytölle ei ole verenohennuslääkityksen kera.

Ainesosat:

Auringonkukkaöljy (48 %), Gelatiini (31 %), Uikinoni (20 %), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (rautaoksidi).