Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aloedermal Anti-Wrinkle silmien- ja huultenympärysvoide, 30 ml - Uudistava voide herkille ihoalueille. Hypoallergeeninen.

Hinta:36.40 €

Aloedermal Anti-Wrinkle silmien- ja huultenympärysvoide

Aloedermal - luonnon eteerinen kosketus ihollesi!

Aloedermal Anti-Wrinkle silmien- ja huultenympärysvoide

Kasvojen herkimmille alueille tarkoitettu, kliinisesti testattu voide. Sen sisältämä Q10 on yksi luonnostaankin ihon ikääntymismerkkejä vastaan vaikuttava aine yhdessä germaniumin (mineraali) kanssa. Näiden lisäksi voide tarjoaa iholle A- ja E-vitamiineja ja hyaluronihappoa, joka tekee voiteesta erityisen tehokkaan, kosteuttavan, ravitsevan ja virkistävän iholle, joka on alkanut osoittaa merkkejä väsymyksestä ja ikääntymisvaurioista. 

Vaikuttavuus on testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Pakkauskoko: 30 ml.

Tutustu lisää:

Aloedermal Anti-Wrinkle on ainutlaatuinen tutkittu hoitotuote, kasvojen herkimpien alueiden (huulien ja silmien ympärysten) hoitoon, joka sisältää koentsyymiä Q10, tunnetusti tehokasta antioksidanttia taistelussa ihosolujen ennenaikaista ikääntymistä vastaan, sekä ihoa elvyttäviä vitamiineja ja germaniumia, mineraalia, jonka on havaittu ylläpitävän ihon normaalia aineenvaihduntaa ikääntymisestä huolimatta ja auttavan siten ihon vanhenemisen estämisessä.

Aloedermal Anti-Wrinkle sisältää fytosteroleja eli kasviestrogeeneja, jotka ovat tunnetusti ihoa elvyttäviä ja virkistäviä. Lääkeaaloe on ihoa hellivä. Hyaluronihappo silottaa juonteita ja vaalentaa pigmentoituneita kohtia sen lisäksi, että se virkistää ihoa ja estää solujen kuivumista. Nämä kaikki ovat suositeltavia aktiiviaineita kaikkein herkimmillekin ihoalueille.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Aloe Vera, ubikinoni Q10, hyaluronihappo, A-vitamiini, E-vitamiini, mantelipuun siemenöljy, afrikkalaisen voipuun siemenöljy, kasviestrogeenit, pantenoli (B5-vitamiinin esiaste), germanium (mineraali).

Aloedermal

Aloedermal on tehokas ja turvallinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Iho joutuu kosketuksiin monien ihoa herkistävien aineiden kanssa päivittäin, joten tehokkain tapa välttää turhille kemikaaleille altistumista on valita päivittäiseen käyttöön Aloedermal-hoitosarja, koska se ei sisällä tavanomaiselle kosmetiikalle tyypillisiä kemikaaleja. Aloedermal-tuotteissa on vain sellaisia tehoaineita jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Synteettiset kemikaalit, säilöntäaineet, parabeenit, SLS ja SLES puuttuvat tuotesarjasta kokonaan.

Markkinointi
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi

Lisätiedot

Yksikköhinta: 1213,33 eur/ltr