Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aloedermal Hoitava Päivävoide, 50 ml - Hoitava päivävoide kasvoille. Hypoallergeeninen.

Hinta:29.40 €

Aloedermal Päivävoide

Aloedermal - luonnon eteerinen kosketus ihollesi!

Aloedermal Face Cream Päivävoide

Kosteuttava, ravitseva, rauhoittava, ihon punoitusta vähentävä voide. Suojaava vaikutus ulkoisia ihoa vahingoittavia aineita ja savusaasteita vastaan. Sisältää merellistä Chondrus-punaleväuutetta ja afrikkalaisen voipuun siemenöljyä. Punoitusta vähentävä vaikutus johtuu lakristsiuutteen glykyrretiinihaposta ja Aloe Verasta. Kaikkien näiden terveysvaikutteisten ainesten ansiosta tämä voide on paitsi kosteuttava ja ravitseva, myös ihoa suojaava. 

Vaikuttavuus on testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Sopii kaikille ihotyypeille, herkimmillekin.

Pakkauskoko: 50 ml.

Tutustu lisää:

Aloedermal Päivävoide sisältää hyaluronihappoa ja irlanninsammalta (Chodrus crispus) eli Chondrus-punaleväuutetta, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Punaleväuute vähentää punakkuutta ja suojaa ihohuokosia epäpuhtauksilta, joita ilmansaasteet ja savut väistämättä tuovat iholle.

Aloedermal Päivävoide sisältää paitsi Chodrus crispus -leväuutetta myös afrikkalaisen voipuun karitesiemenistä saatavaa karitevoita, joka on ihanteellinen herkälle iholle. Chondrus crispus on merellinen punalevä, jonka makromolekyylejä sisältävä "lima-aine" pystyy muodostamaan hoitavan ja hengittävän kalvon suojaksi ihon ulkopuolisia ärsykkeitä vastaan. Se edistää rasittuneen ja vaurioituneen ihon korjautumista ja elpymistä sekä tarjoaa esteen iholle tunkeutuvia hapettavia radikaaleja vastaan. Makromolekyylit vähentävät yliherkkyysreaktioita ja supistavat sellaisia pinnallisia hiussuonia, jotka näkyvät herkästi ihon punoittumisena. Ne myös edistävät ihon omaa suojautumiskeinoa eli keratinisaatiota.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Aloe Vera, hyaluronihappo, irlanninsammal (Alga Chondrus) punaleväuute, afrikkalaisen voipuun siemenöljy, oliivipuun siemenöljy, E-vitamiini, lakritsijuuresta eristetty glykyrretiinihappo.

Aloedermal

Aloedermal on tehokas ja turvallinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Iho joutuu kosketuksiin monien ihoa herkistävien aineiden kanssa päivittäin, joten tehokkain tapa välttää turhille kemikaaleille altistumista on valita päivittäiseen käyttöön Aloedermal-hoitosarja, koska se ei sisällä tavanomaiselle kosmetiikalle tyypillisiä kemikaaleja. Aloedermal-tuotteissa on vain sellaisia tehoaineita jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Synteettiset kemikaalit, säilöntäaineet, parabeenit, SLS ja SLES puuttuvat tuotesarjasta kokonaan.

Markkinointi
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi

Lisätiedot

Yksikköhinta: 588 eur/ltr