Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aloedermal Intimaid Intiimipesu Camomilla, 250 ml - Hellävarainen. Hypoallergeeninen.

Hinta:18.60 €

Aloedermal Intiimipesu Camomilla

Aloedermal - luonnon eteerinen kosketus ihollesi!

Aloedermal Intimaid Intiimipesu Camomilla

Aloedermal Intimaid Intiimipesu Camomilla on sensitiivinen, herkkä versio, jossa on runsaammin kamomillaa ja salviaa. Ihoystävällinen pH ,5. Sopii intiimialueen häiriöihin, hikoiluun, kirvelyyn ja punoitukseen, tarjoten miellyttävän puhtaan ja raikkaan tunteen. Sisältämiensä antiseptisten haihtuvaöljyjen ansiosta sitä suositellaan käytettäväksi kosteiden taive-ja nivusalueiden bakteeri-ja hiivatasapainon häiriöihin, jotka aiheuttavat epämiellyttävää hajua, ärsytystä ja kutinaa.

Vaikuttavuus on testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Myös herkälle iholle.

Pakkauskoko: 250 ml.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Lääkeaaloe (Aloe vera barbadensis), kamomilla-, salvia-, Tea Tree-, appelsiini-, seetri- ja rosmariiniöljyt.

Aloedermal

Aloedermal on tehokas ja turvallinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Iho joutuu kosketuksiin monien ihoa herkistävien aineiden kanssa päivittäin, joten tehokkain tapa välttää turhille kemikaaleille altistumista on valita päivittäiseen käyttöön Aloedermal-hoitosarja, koska se ei sisällä tavanomaiselle kosmetiikalle tyypillisiä kemikaaleja. Aloedermal-tuotteissa on vain sellaisia tehoaineita jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Synteettiset kemikaalit, säilöntäaineet, parabeenit, SLS ja SLES puuttuvat tuotesarjasta kokonaan.

Markkinointi
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi

Lisätiedot

Yksikköhinta: 74,40 eur/ltr