Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bio-Life Multi Greens viherjauhe, 280 g +100 g lahjana, Bringwell - Erittäin ravintorikas ja monipuolinen viherjauhe (4/2017)

Hinta:54.90 €

Bio-Life Multi Greens viherjauhe

HUIPPUETU! 280 g pakkauksen ostajalle 100 g lahjana!(rajoitettu erä)

Viherjauhe oraista, iduista, vihanneksista ja levistä.

Erittäin ravintorikas ja laadukas viherjauhe.

Miellyttävän raikas maku.

Sisältää B12-, C-, K-vitamiineja, foolihappoa, beetakaroteenia, jodia ja kromia.

Laadukas, luonnollinen ja lisäaineeton Bio-Life Multi Greens on erittäin monipuolinen viherjauhe vihanneksista, iduista, vehnän-, ohran- ja kauranoraasta, spirulinasta ja muista levistä sekä maustekasveista. Yhdessä nämä raaka-aineet muodostavat ravintorikkaan jauheen, josta voit sekoittaa hyvänmakuisen vihreän juomasi tai halutessasi voit nauttia viherjauheen kapseleina.

Bio-Lifen Greenseissä käytetään vain erittäin laadukkaita raaka-aineita, jotka ovat kasvaneet ravinteikkaassa vulkaanisessa maaperässä. Kasvien keruu suoritetaan ajankohtana, joilloin niiden ravintoainepitoisuus on korkeimmillaan. Bio-Life Greenssien hellävarainen valmistusprosessi säilyttää kasvit elinvoimaisina ja ravintorikkaina. Valmistuksessa ei käytetä korkeaa lämpötilaa ja siksi kasvit ovat elävää ja vihreää raaka-ruokaa.

Kasvien korkean laadun huomaat myös viherjauheen miellyttävästä, raikkaasta, ei kitkerästä mausta. Hienojakoinen jauhe sekoittuu hyvin, jolloin se on miellyttävä ja helppo nauttia. Voit nauttia Bio-Life Multi Greenssin sellaisenaan veden joukossa tai sekoittaa sen esim. smoothien joukkoon.

Bio-Life Multi Greens sisältää luonnollisia ravintoaineita, kuten B12-, C-, K-vitamiinia, foolihappoa, beetakaroteenia, jodia ja kromia.

Bio-Life Multi Greensiä on saatavana jauheena ja kapseleina.

Bio-Life -sarja on luonnollinen ja lisäaineeton tuotesarja.

Pakkauskoot: 280 g jauheena + 100 g lahjana.

Vaihtoehtona kapselit. Katso tuote tästä.

Annostus: 1 mitallinen (5-15 g) 1-3 kertaa päivässä 

Vuorokausiannos sisältääA-vitamiini 925-2775 µg (betakaroteenina 1,9-5,7 mg), C-vitamiini 20-60 mg, K-vitamiini 100-300 µg, foolihappo 29-87 µg, B12-vitamiini 2-6 µg, jodi 42-126 µg, natrium 47-141 mg, kromi 17-51 µg.

AineosatKuivattu ohranorasmehu, vehnänoras, kuivattu vehnänorasmehu, spirulina-levä, kuivattu kauranorasmehu, kauranoras, ohranoras, porkkanamehu, persilja, kuivattu kamutruoho, kuivattu acerolakirsikka, mugnpavun itu, kikherneen itu, punalevä, wakame-levä, parsakaalin itu, pinaatti, lehtikaali, artisokka, mausteseos (inkivääri, anis, fenkoli, kardemumma, pukinsarviapila, maustekurkuma).

Lisätiedot

Yksikköhinta 280 g + 100 g lahjana: 196,07 eur/kg
Tuotteen päiväys: 4/2017