Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bioteekin Elinvoima Merilevä, 100 g - Kilpirauhasen toiminnan tueksi

Hinta:12.50 €

Bioteekin Elinvoima Merilevä - Tukea kilpirauhasen toiminnalle

Bioteekin Elinvoima Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettua solmulevää Skotlannin Ulko-Hebridien saarten puhtaasta luonnosta. Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kristallinkirkkailta vesiltä ja kuivataan ja jauhetaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 °C. Bioteekin Merilevä on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote.

Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Seagreens® -merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa. Lisätietoja raaka-aineesta on osoitteessa www.seagreens.com.

Elinvoima Merilevä sopii koko perheen käyttöön monipuoliseksi ravintolisäksi, joka sisältää kaikki ravintoaineet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Merilevä sisältää erityisen runsaasti jodia, joka aktivoi aineenvaihduntaa.

Annostus¼ tl (1,25 ml = n. 1 g) päivässä. Ripotellaan ruoan joukkoon, mieluiten valmiin annoksen päälle, esim. jogurtin tai salaatin joukkoon.

KäyttörajoituksiaValmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville.

Pakkauskoko100 g, uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.

Ainesosat:
Kuivattu, luonnonmukaisesti tuotettu Seagreens® Hebridean -solmulevä (Ascophyllum nodosum) Skotlannin Hebrideiltä.

Ravintoaineet

100 g

tl (1 g)

Vertailuarvosta

Energiaa

1195 kJ (285 kcal)

12 kJ (3 kcal)

Proteiinia

5,4 g

54 mg

Hiilihydraatteja

57,9 g

579 mg

josta sokereita

8,0 g

80 mg

Rasvaa

3,2 g

32 mg

josta tyydyttyneitä

0,6 g

6 mg

kertatyydyttymättömiä

1,6 g

16 mg

monityydyttymättömiä

0,9 g

9 mg

Kuitua

5,0 g

50 mg

Natriumia

2,7 g

27 mg

Jodia

60 mg

600 μg

400 %

A-vitamiinia (karotenoideina)

18 mg

180 μg

2Markkinoija/ Maahantuoja
Suomen Bioteekki Oy
Pitkämäenkatu 11 A
20250 Turku

Lisätiedot

Yksikköhinta: 125 eur/kg