Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ecolovita Organic GreenKale 20 annospussia - Lehtikaalijauhe, Aboa Medica - Superfoodia parhaimillaan

Hinta:27.90 €29.90 €

Ecolovita Organic GreenKale Lehtikaalijauhe

Organic GreenKale on Superfood-valmiste, jonka raaka-aineet on valittu ja käsitelty äärimmäisellä huolellisuudella, luonnollisten proteiinien, vitamiinien, mineraalien, flavonoidien ja polyfenolien säilyttämiseksi.

Tuoreesta puhtaasta lehtikaalista
Ecolovita Organic GreenKale -lehtikaalijauhe on tehty tuoreesta tanskalaisesta ekologisesti viljellystä vihreästä lehtikaalista. Viherkaali on korjattu viljelykseltä, kun terveelliset ravintoaineet ovat optimaalisen korkeina pitoisuuksina kasvissa. Välittömästi korjuun jälkeen lehtikaali pestään, ja vain muutaman tunnin kuluttua raaka-aine on jo huolellisesti dehydratoituna pakastekuivattamalla. Äärimmäisen huolellinen ja huippunopea tuotantoprosessi varmistaa kaikkien tärkeiden vitaaliaineiden säilymisen tehokkaimmillaan ja 100 % luonnollisessa muodossaan.

Puhdas ja luonnollinen Superfood
Ecolovita Organic GreenKale -lehtikaalijauhe on säilytetty 100 % luonnollisena, siksi siihen ei ole lisätty mitään täyte- tai muita lisäaineita. Se on puhdasta ja luonnollista, aitoa superfoodia, joka on täynnä proteiineja, vitamiineja, mineraaleja, flavonoideja ja polyfenoleita.

Ecolovita Organic GreenKale -lehtikaalijauhe valmistetaan korkeimman laatuisesta lehtikaalista, jonka puhtautta ja turvallisuutta testataan jatkuvasti tuotantoketjussa, joka on alusta loppuun täysin läpinäkyvää. Lehtikaalijauhe pakastekuivataan ilman minkäänlaisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Jauhe tehdään ainoastaan puhtaasta, tuoreesta lehtikaalista, joka on viljelty ilman torjunta-aineita.

Ecolovitaan käytetty lehtikaali sisältää luonnostaan myös rasvaa. Suurin osa siitä on omega-3 (n. 3600 mg./100g) ja omega-6 rasvahappoja (n.1980 mg./100g.). Se sisältää myös rikkipitoisia ravintoaineita ja aminohappoja, kuten sulforofaania ja tryptofaania.

Annostus: Suositeltu päivittäisannostus: 1 annospussi (2 g) päivässä. Avaa pussi ja sirota jauhe ruokaan, juomaan tai kylmään tai kuumaan veteen.

2 gramman annospussi vastaa 40 grammaa tuoretta kasvia.

Käyttö: Sekoita jauhe tuoremehuun, veteen, smoothieen, jogurttiin jne. Voit tehdä siitä virkistävän teen tai sirotella leivän päälle. Sirottele keiton tai salaatin koristeeksi ja ravintoarvon lisääjäksi.

Pakkauskoko: 20 annospussia á 2 grammaa, yhteensä 40 grammaa.

Ecolovita Organic GreenKalen ravintosisältö/100 grammaa:

- energiaa 1295 kJ/312 kcal.

- rasvaa 7,3 g.

- hiilihydraatteja 16 g.

- kuitua 41 g.

- proteiinia 25 g.

- suolaa <0,1 g.

Ainesosat: Vihreä lehtikaalijauhe.

Markkinointi/ Maahantuonti
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi