Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aloedermal Shampoo & Suihkugeeli, 200 ml - Päivittäiseen pesuun. Hypoallergeeninen.

Hinta:17.90 €

Aloedermal Shampoo & Suihkugeeli

Aloedermal - luonnon eteerinen kosketus ihollesi!

Aloedermal Shampoo-Shower Shampoo & Suihkugeeli

Aloedermal Shampoo Shower on ihanteellinen päivittäiseen hiusten pesuun ja koko kehon puhtaana ja raikkaana pitämiseen. Alhainen vaahdon muodostus (vähävaahtoinen) johtuu tuotteen pesevien ja puhdistavien aineosien luonnollisuudesta, ja koska turhat synteettiset vahtoamisaineet, kuten SLS tai SLES puuttuvat.

Puhdistaa ja pesee hyvin, rasittamatta ja kuivattamatta ihoa, hiuksia tai hiuspohjaa.

Vaikuttavuus on testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Myös herkälle iholle.

Pakkauskoko: 200 ml.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Aloe Vera, kurkkuyrtin eli purasruohon (Borago officinalis) siemenöljyä, fytosterolit, provitamiini B5 (pantenoli), raunioyrtistä (Symphutum officinalis) saatua kasviperäistä allantoiinia.

Aloedermal

Aloedermal on tehokas ja turvallinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Iho joutuu kosketuksiin monien ihoa herkistävien aineiden kanssa päivittäin, joten tehokkain tapa välttää turhille kemikaaleille altistumista on valita päivittäiseen käyttöön Aloedermal-hoitosarja, koska se ei sisällä tavanomaiselle kosmetiikalle tyypillisiä kemikaaleja. Aloedermal-tuotteissa on vain sellaisia tehoaineita jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Synteettiset kemikaalit, säilöntäaineet, parabeenit, SLS ja SLES puuttuvat tuotesarjasta kokonaan.

Markkinointi
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi

Lisätiedot

Yksikköhinta: 89,50 eur/ltr