Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aloedermal Volyymihoitoshampoo, 200 ml - Ravitseva. Hypoallergeeninen.

Hinta:17.90 €

Aloedermal Volyyhoitoshampoo

Aloedermal - luonnon eteerinen kosketus ihollesi!

Aloedermal Nourishing shampoo Volyymihoitoshampoo

Aloedermal Volyymihoitoshampoo sisältää kasvien (argan, hirssi, peltokorte) luonnollisia tehoaineita, jotka ravitsevat hiuspohjaa, vahvistavat ja suojaavat hiuksia niitä haurastuttavia ulkoisia rasitustekijöitä (katkeilua ja kaksihaaraisuutta) vastaan ja tuovat hiuksiin lisää volyymiä ja kiiltoa.

Vaikuttavuus on testattu kliinisessä tutkimuksessa.

Myös herkälle päänahalle.

Pakkauskoko: 200 ml.

Terveysvaikutteiset ainesosat: Aloe Vera, Argan (Argania spinosa) öljy, hirssiuute (Panicum milliacecum), fytosteroleja, peltokorteuute (Equisetum arvense), raunioyrtistä (Symputum officinalis) saatua kasviperäistä allantoiinia.

Aloedermal

Aloedermal on tehokas ja turvallinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Iho joutuu kosketuksiin monien ihoa herkistävien aineiden kanssa päivittäin, joten tehokkain tapa välttää turhille kemikaaleille altistumista on valita päivittäiseen käyttöön Aloedermal-hoitosarja, koska se ei sisällä tavanomaiselle kosmetiikalle tyypillisiä kemikaaleja. Aloedermal-tuotteissa on vain sellaisia tehoaineita jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Synteettiset kemikaalit, säilöntäaineet, parabeenit, SLS ja SLES puuttuvat tuotesarjasta kokonaan.

Markkinointi
Aboa Medica Oy
Karhutie 1, 21220 Raisio
02 4320899 
www.aboamedica.fi

Lisätiedot

Yksikköhinta: 89,50 eur/ltr