Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Donna Taponero Kuusenpihkavoide 30 ml - Monipuolinen hoitovoide

Hinta:15.20 €16.90 €

Donna Taponero Kuusenpihkavoide 30 ml

Kuusenpihkavoiteen käyttötarkoituksia:

- Haavat, sääri- ja makuuhaavat, painehaavat
- Naarmut, nirhaumat, asfaltti-ihottuma
- Halkeileva iho, kantapäät, sormen päät
- Ihottumat, psoriasis, atooppinen iho
- Hyönteisten pistot
- Huuliherpes
- Palovammat
- Kutiava iho
- Päänahka
- Paiseet
- Rakkulat, hiertymät
- Märkivät ihotulehdukset
- Kynsisieni, jalkasieni
- Aftat
- Rohtuneet huulet
- Pakkasihottuma
- Auringon polttama/ärsyttämä iho, aurinkoihottuma
- Akne, finnit
- Tikkujen poisto
- Tulehtuneet karvatupet

DT-voiteissa on pohjana pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy, sekä luomulaatuinen mehiläisvaha. Mehiläisvaha ja rypsiöljy yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa. Pihkaa voiteessa on 20%, joten DT-voide on vahva pihkavoide. Tuote ei sisällä mitään muita raaka-aineita, joten siinä ei ole vettä eikä lisäaineita. Voide säilyy avattuna vähintään vuoden huoneenlämmössä. Jos pihkavoide on kylmässä, se saattaa kovettua purkkiin. Jos näin pääsee käymään, voi voidetta kaivertaa esimerkiksi puulastalla purkista ja sulattaa sitä tarvitsemansa määrä käsien lämmössä tai laittaa purkin hetkeksi auringon lämpöön notkistumaan.

Käyttöohje: Puhdista ja kuivaa tulehtunut ihoalue ja sivele voidetta ohuelti. Koska DT-Kuusenpihkavoide on vedetön tuote, se on erittäin riittoisaa, joten hyvin pieni määrä voidetta kerralla riittää. Voidaan myös levittää kerros voidetta sideharsolle, joka asetetaan haavan päälle ja sidotaan. Hoitoa toistetaan niin monta kertaa että hoidettava ihoalue on parantunut. Turvallinen käyttää pitkiäkin aikoja. Usein kuitenkin jo muutama hoitokerta riittää.

Huom! Pihkavoide ei sovellu hartsiyliherkille, joita on noin 1-3% suomalaisista.

Pakkauskoko: 30 ml.

INCL-lista: RYPSIÖLJY (BRASSICA RAPA OLEIFERA), MEHILÄISVAHA (CERA FLEVA), KUUSENPIHKA (PICEA EXELSA)

Pihkavoiteen historiaa:

Kuusenpihkavoidetta on käytetty jo satojen vuosien ajan haavanhoidossa. Jo muinaisten egyptiläisten tiedetään käyttäneen sitä. Ensimmäisiä pohjoismaisia havaintoja pihkavoiteesta löytyy ruotsalaisen Benedictus Olainin lääkekirjasta. Siellä on maininta vuodelta 1578, jossa pihkavoidetta kehotettiin käyttämään säärihaavojen hoidossa. Pohjois-Suomessa pihkavoidetta on annettu haavojen hoidossa perinteisten hoitomuotojen ohella. Vuonna 2008 pihkavoide sai Suomessa ensimmäisenä luonnonhoitomenetelmänä hyväksynnän lääkinnälliseksi menetelmäksi.

Pihkavoide nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Pihkavoiteita käytetään jo useissa yliopisto- ja keskussairaaloissa mm. sääri- ja makuuhaavojen hoidossa.

Pihkavoiteen vaikuttavuudesta ja sen vaikutusmekanismeista on tehty monitieteistä tutkimustyötä. Pihkavoiteella on todettu olevan bakteerien lisääntymistä estäviä vaikutuksia. Pihkan antimikrobiset ominaisuudet saattavat liittyä pihkan sisältämien terpeenien tunnettuun solukalvoja heikentävään ja niiden läpäisevyyttä lisäävään ominaisuuteen. Pihkavoiteella on todettu olevan puhdistava vaikutus myös kehittyneisiin sairaalabakteereihin kuten MRSA:n ja VRE:n.

Tutustu koko Donna Taponero- tuotesarjaan tästä.

Valmistaja/ Markkinoija
Donna Taponero
Laurilantie 41 B
21800 Kyrö

Lisätiedot

Yksikköhinta: 563,33 eur/ltr ja 506,67 eur/ltr tarjoushinnasta