Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bioteekin Elinvoima Kuitu, 225 g - Onnelliselle vatsalle

Hinta:14.90 €16.50 €

Bioteekin Elinvoima Kuitu - monipuolinen ja hyvänmakuinen kasvikuituja sisältävä ravintolisä

Elinvoima Kuitu on monipuolinen ja hyvänmakuinen kuituvalmiste. Se sisältää runsaasti kuitua, mm. beetaglukaania kaurasta ja lignaania pellavasta, sekä hyviä rasvahappoja myös hampusta. Suolen toiminnan edistämisen lisäksi nämä tasapainottavat veren rasva- ja sokeriarvoja ja vähentävät riskiä saada hormoniperäisiä syöpiä.

Elinvoima Kuitu sopii päivittäiseen käyttöön. Elinvoima Kuitu sopii jatkuvaan käyttöön lisäämään ravinnon kuitupitoisuutta. Hyvänmakuista kuituvalmistetta on helppo käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä esim. jogurtin tai smoothien joukkoon.

VINKKI: Painonhallitsija voi nauttia lusikallisen ELINVOIMAkuitua lasilliseen vettä sekoitettuna aina kun tekee mieli makeaa.

Annostus1-2 ruokalusikallista 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen tai nestepitoiseen ruokaan, esimerkiksi jogurttiin. Kuidun käytön yhteydessä on tärkeää juoda riittävästi. 1 rkl (15 ml) = n. 8 g.

KäyttörajoituksiaKuitu saattaa vaikuttaa joidenkin lääkeaineiden ja ravintolisien imeytymiseen. Siksi kuidun ja muiden valmisteiden nauttimisen välin tulisi olla vähintään tunti.

Pakkauskoko225 g, uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.

Ainesosat:
Kauralese
Pellavarouhe
Psylliumkuitu
Hamppukuitu
Lakritsijauhe
Tyrni
Karpalo
Rosmariiniöljy

Vaikuttavat aineet:

Vuorokausiannos (1–4 rkl) sisältää 4,5–18 g kuitua.


Markkinoija/ Maahantuoja
Suomen Bioteekki Oy
Pitkämäenkatu 11 A
20250 Turku

Lisätiedot

Yksikköhinta: 73.33 eur/kg ja 66,22 eur/kg tarjoushinnasta