Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pellax 500 g, Biomed - Auttaa normalisoimaan vatsan ja suolen toimintaa

Hinta:13.50 €

Pellax - Vatsan ja suoliston hyvinvoinnille

Pellax on kotimainen ravintokuituvalmiste, joka yhdessä monipuolisen ravinnon kanssa auttaa normalisoimaan vatsan ja suolen toimintaa.

Pellax on myös hyvä monityydyttymättömien Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen sekä kasviestrogeeni lignaanin lähde.

Käyttötarkoitus

- Vatsan ja suoliston toiminnan normalisointi

- Veren rasvatasapainon hallinta

- Painon hallinta

Miten Pellax vaikuttaa?

Isokokoiset (2,5 - 3 mm), runsaasti kuituja sisältävät Pellax-rakeet sitovat tehokkaasti nestettä mahasuolikanavassa, mikä kiinteyttää ja lisää suolen sisältöä. Pellavarakeiden pellavansiemenöljy puolestaan on hyvä mahan ja suolen limakalvoille.

Pellaxissa on runsaasti solukalvojen rakenneosana välttämätöntä alfa-linoleenihappoa (Omega-3) sekä linolihappoa (Omega-6). Alfa-linoleenihaposta muodostuu elimistössä myös kalaöljyn rasvahappoja (EPA, DPA). Kasvisterolit ovat tärkeitä mm. kolesterolitasapainolle. Kasvisteroleja Pellaxissa on peräti 84 mg/100g.

Käyttö ja annostus:

Pellaxia käytetään 6 g 1-3 kertaa päivässä, kuitenkin enintään 18 g päivässä. Annosmittana voidaan käyttää Pellax -pullon korkkia, mikä vastaa noin 6 grammaa. Pellaxin nauttimisen yhteydessä on aina juotava runsas lasillinen nestettä.

Pakkauskoko: 500 g.

Biomed vinkkaa:

Kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan kirjoittamassa Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla kirjassa kerrotaan laajasti mm. pellavan, probioottien sekä tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden terveysvaikutuksista.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 27 eur/kg ja 23 eur7kg tarjoushinnasta