Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bodyflex Collagen, 180 tabl, Hankintatukku - Nivelten hyvinvointiin

Hinta:19.50 €25.50 €

Bodyflex Collagen

Kollageeni-C-vitamiinitabletit

- Nivelten hyvinvointiin

- Kollageenia 1000 mg/tabletti

- C-vitamiini edistää normaalia kollageenin tuotantoa

Bodyflex Collagen sisältää 1000 mg/tabletti hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan kalakollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia, sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa muun muassa rustojen normaalia toimintaa varten.

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia.

Peptan on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa. Peptan on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

Annostus: 4 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 180 tabl/191 g. 

Ainesosat: Hydrolysoitu Peptan®, F 2000 HD kalakollageeni, Paakkuuntumisenestoaine E 468, Askorbiinihappo, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 4 tabl. sisältää:

Kollageenia

4 000 mg

C-vitamiinia

      40 mg*

*50 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Maahantuoja/Markkinoija
Hankintatukku Oy
Museokatu 13 B, 00100 Helsinki
puh: 020 11 211

Lisätiedot

Yksikköhinta: 133,51 eur/kg ja 102,09 eur/kg tarjoushinnasta