Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nodol Nivelvoide 100 ml, Aboa Medica - Glukosamiini - MSM - rikkivoide

Hinta:15.90 €

Nodol Nivelvoide

Glukosamiini-msm-rikkivoide

Rauhoittava ja suojaava voide nivelkivun ja jäykkyyden lievitykseen.

Nodol Nivelvoide on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty kipuvoide.

- Glukosamuni ja pirunkoura

- Pajunkuori ja lääkeaaloe

- MSM ja alppiarnikki

- Ei rasvaa tai värjää

- Allergiatestattu

- Mikrobiologisesti tutkittu

- Riittoisa

Nodol Nivelvoide on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty hyödyntäen glukosamiinin, MSM-rikin, pajunkuoren, pirunkouran, lääkeaaloen ja alppi-arnikin hyviä vaikutuksia niveliin.

Tuotteen ainesosilla on niveliä suojaava ja kipua rauhoittava yhteisvaikutus.

Tuotteen vaikuttavista aineista:

MSM on orgaaninen rikki ja sitä on ihmisessä luonnostaan. Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on välttämätön aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja.

Niveltulehduspotilailla rikin määrä rustoissa on vain kolmannes normaalikudosten rikin määrästä. MSM löytyy kehon jokaisesta solusta. Saat sitä ruoasta (mm. liha, kala, munat, siipikarja ja maito) erityisesti valkosipuli sekä sipuli (sen huomaa sipulin tuoksustakin).

Glukosamiinilla on ratkaiseva rooli rustojen toiminnalle, joustavuudelle ja kestävyydelle. Iän myötä glukosamiini vähenee sidekudoksista aiheuttaen ruston ohenemista --> Rusto rappeutuu ja nivel alkaa kipuilla/ oireilla. Kuluneen ruston rappeutuminen kiihtyy helposti, koska se menettää glukosamiineja.

Pirunkoura Harpagojuuri eli pirunkoura on afrikkalainen rohtokasvi, jota on käytetty vuosituhansia tehokkaana luontaislääkkeenä tulehtuneiden ja särkevien nivelten hoitoon. Se vähentää tulehduksia, mutta auttaa myös ihovaivoihin sekä sappi- ja munuaisvaivoihin. Harpagon juurta kutsutaan Pirun kouraksi sen ulkonäön johdosta.

Pajupuunkuori - Willow. Pajupuunkuorta on käytetty vuosisatoja kipujen vähentämiseen. Aspiriinissa on samoja kemiallisia ainesosia, joten jos olet allerginen aspiriinille, saatat saada oireita pajupuunkuoresta.

Aloe Vera ehkäisee tulehdusta.

Arnika ehkäisee tulehdusta. Arnikan yksi pääkomponenteista on helenalin. Sillä on väitetty olevan monia terapeuttisia vaikutuksia. Arnikan yrttikäytössä täytyy olla varovainen, koska vääränlainen annostus voi aiheuttaa sivuoireita.

Käyttö: Levitetään hoidettavalle kipualueelle, vähintään kaksi kertaa päivässä, kevyesti hieroen, kunnes voide on imeytynyt. Vain ulkoiseen käyttöön.

Pakkauskoko: 100 ml.

Vaikuttavat aineet: Glukosamiini, MSM, pirunkoura, pajupuunkuoritiiviste, lääkeaaloe ja alppiarnikki.

Markkinoija/Maahantuoja
Aboa Medica
Karhutie 1
21220 Raisio

Lisätiedot

Yksikköhinta: 159 eur/ltr