Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nodol Alppiarnikki Traumageeli 50 ml, Aboa Medica - Kun sattuu ja tapahtuu, hyvä ensiapu

Hinta:14.90 €

Nodol Alppiarnikki Traumageeli

Kun sattuu ja tapahtuu, Nodol Traumageeeli erinomainen ensiapu venähdyksiin, nyrjähdyksiin ja pieniin vammoihin.

Nodol Traumageelillä on rauhoittava, viilentävä ja pehmentävä vaikutus ja sopii siksi venähdysten, nyrjähdysten, mustelmien, kolhujen ja pienten vammojen oireiden lievitykseen.

Eskiini on kudosten palautumista edistävä aine, joka uutetaan hevoskastanjasta (Aesculus hippocastanum). Sillä on hiussuonia elvyttävä vaikutus, mikä tehostaa hoidettavan alueen paikallista verenkiertoa ja auttaa imusuonia poistamaan turvonneelta alueelta nestettä, verenpurkaumia ja mustelmia.

Pirunkoura (Harpagophytum procumbens) on afrikkalainen aavikkokasvi, jolla on huomattavan rauhoittava ja tulehduskipua helpottava vaikutus.

Alppiarnika (Arnica montana)on perinteinen alppirohdos, joka lievittää lihas- ja nivelkipuja. Alppiarnikaa kasvaa nimensä mukaisesti Alpeilla, jossa se tunnetaan myös nimellä "kaatumisyrtti", koska sillä voi hoitaa venähdyksien ja nyrjähdysten aiheuttamia turvotuksia, lieviä verenpurkaumia ja mustelmia. Alppiarnikalla on antiflogistinen vaikutus niin, että se estää flogistonin eli “tulehdusaineen” vapautumista hoidettavassa kudoksessa.

Käyttö: Levitä hoidettavaan kohtaan 1-3 kertaa päivässä. Voidaan laittaa hoitamaan myös yöksi. Vain ulkoiseen käyttöön.

Pakkauskoko: 50 ml.

Vaikuttavat aineet: Pirunkourauute (Harpagophytum progumbens), hevoskastanjauute (eskiini), alppiarnikkiuute. 

Markkinoija/Maahantuoja
Aboa Medica
Karhutie 1
21220 Raisio

Lisätiedot

Yksikköhinta: 298 eur/ltr