Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bioteekin Unia Melatoniini 1 mg, 100 tabl - Auttaa lyhentämään nukahtamisaika (12/2019)

Hinta:15.90 €

Bioteekin UNIA - Kauniita unia

Riittävä ja hyvänlaatuinen uni on tärkeää ihmisen terveydelle. Unen aikana elimistön toimintakyky palautuu ja fyysinen väsymys poistuu. Lisäksi opitut asiat tallentuvat pysyvään muistiin.

Nukahtamisvaikeudet ovat yleisiä. Syynä nukahtamisen vaikeuteen voi olla huolet, muu stressi, raskas liikunta illalla tai vaikkapa vaihdevuodet. Myös nuorilla on usein vaikeuksia nukahtaa iltaisin. Nukahtamisvaikeuksia voi tuoda myös matkustus usean aikavyöhykkeen yli.

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta se imeytyy nopeasti.

Bioteekin Unia tabletti sisältää 1 mg melatoniinia. Valmistettu Suomessa.

Melatoniini auttaa:

- lyhentämään nukahtamisaikaa

- auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia

Pakkauskoko: 100 tabl/22 g. Erän päiväys 12/2019.

Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½–5 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Tabletit niellään veden kera, mieluiten tyhjään mahaan.

Käyttörajoituksia: Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia.

Ainesosat:Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa) Dekstroosi Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) Melatoniini Vaikuttavat aineet 1 tabl. Melatoniini 1 mg.

Markkinoija/ Maahantuoja
Suomen Bioteekki Oy
Pitkämäenkatu 11 A
20250 Turku

Lisätiedot

Yksikköhinta: 722,73 eur/kg