Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Voimaruoka Chlorella-tabletit, 100 g, noin 200 tabl - "Super runsaasti vitamiineja" (11.5.2016)

Hinta:21.90 €

Voimaruoka Chlorella -tabletit - Superisti vitamiineja ja hyvä proteiinin lähde

Chlorella:

- Luonnon oma "monivitamiini".

- Hyvä proteiinin lähde.

- Tärkeitä mineraaleja, mm. kalsium, rauta, sinkkin...

- Tärkeitä Omega-3-rasvahappoja.

Chlorella (Chlorella Vulgaris) on yksisoluinen, sinivihreä makean veden levä. Se on monipuolista ravintoa hyvin tiiviissä muodossa - jopa niin tiiviissä, että voimme puhua luonnon omasta monivitamiinivalmisteesta. Se sisältää 'superrunsaasti' eri vitamiineja, mm. A-vitamiinia, B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä E- ja K-vitamiineja. EU-direktiivien mukaan tuotteen voi sanoa sisältävän runsaasti vitamiinia tai kivennäisainetta, kun kyseisen aineen viitteellinen päiväsaanti on yli 30% / 100g. Chlorella on todellinen superfood, joka sisältää A-vitamiinia 40 kertaa enemmän kuin direktiivi vaatii, B12-vitamiinia noin 50 kertaa ja K-vitamiinia yli 30 kertaa rajan yli. Näiden vitamiinien päivittäinen tarve täyttyy helposti jo yhdestä teelusikallisestakin.

Chlorella tunnetaan ennen kaikkea laadukkaana proteiinin lähteenä. Kehommehan tarvitsee ravinnosta kahdeksaa eri valkuaisainetta, joita se ei pysty itse valmistamaan. Chlorella sisältää niistä seitsemää. Chlorella on myös monien tärkeiden mineraalien lähde: siitä saa mm. kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Se sisältää tärkeitä omega-3 rasvahappoja, mm. linoleeni ja alfa-linoleenihappoa. Cholorella on saanut nimensä klorofyllin mukaan, eikä mikään ihme: se on yksi luomakunnan parhaista klorofyllin lähteistä. Chlorella sisältää myös ns. CGF-kasvutekijää (Chlorella Growth Factor), jonka ansiosta se kasvattaa kokonsa nelinkertaiseksi yhdessä vuorokaudessa.

Chlorella on saavuttanut laajan suosion superfood -käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Suomessa myytävät chlorellat ovat peräisin Kiinasta tai Intiasta. Käyttäjä tunnistaa heikkolaatuisemman tuotteen jo pelkän hajun perusteella - mausta puhumattakaan. Voimaruoan spirulina on peräisin Yeayama -saariryhmän puhtaudesta - maailman arvostetuimmalta chlorellan tuottajalta - japanilaiselta Yeayama Shokusanilta. Yeayaman saaret sijaitsevat kaukana Japanin mantereesta, noin 2000 kilometrin päässä Tokiosta. Yeayaman chlorella - tuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan. Korkeaan tasoon kuuluu, että chlorellan soluseinämät on rikottu, jotta ravinteet imeytyisivät optimaalisesti elimistöön.

Käyttö ja annostus: Chlorella -tabletteja suositellaan alle 12 vuotiaille 3-6 tablettia päivässä ja yli 12 vuotiaille 8-20 tablettia päivässä. Aloitusannos on hyvä olla pienempi elimistön puhdistumisreaktiosta aiheutuvan pahoinvoinnin välttämiseksi. 100 g tabletteja vastaa noin 200 kpl tablettia. Aloita käyttö pienellä annostuksella.

Säilyy huoneenlämmössä, sulje pussi tiiviisti.

Pakkauskoko: 100 g, noin 200 tablettia. 

Aineosat: 100 % chlorella.

Vaihtoehtona Chlorella-jauhe (100 g). Katso tästä.

 chlorellajauhe.jpgAlkuperämaa: Japani Luomusertifioitu FI-EKO-201

Lisätiedot

Yksikköhinta: 219 eur/kg