Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mivitotal Flex + L-tauriini, 1000 ml, Bringwell - Aktiiviliikkujan voimavara

Hinta:37.50 €

Mivitotal Flex – Vahva nestemäinen Monivitamiini-kivennäisainevalmiste

Erän päiväys 9/2018.

Mivitotal Plus on laaja-alainen ravintolisä, jonka avulla on helppo täydentää  ravintoaineiden saantiaan. Se on yksi täysipainoisimmista ravintolisistä markkinoilla.

Mivitotalin sisältämä monipuolinen ravintoainekoostumus auttaa jaksamaan arjen haasteissa sekä ylläpitää hyvää yleiskuntoa.

Mivitotal Flex on vahva, nestemäinen monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaan. Nestemäisenä Mivitotal on helppo ja miellyttävä nauttia.

Mivitotal Flex sisältää samat ravintoaineet kuin Mivitotal Plus, mutta Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi sekä aminohapot L-karnitiini ja L-tauriini.

Mivitotal sisältää ravintoaineita, joilla on todettu monia terveysvaikutuksia: B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä, D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Mivitotal on palkittu Ruotsissa vuosina 1997, 1998, 2001, 2002, 2006 ja 2008  vuoden parhaana ravintolisänä (Årets kostillskott). Vuonna 2011 Mivitotal Flex valittiin Vuoden Urheiluravinteeksi Suomessa. Lisäksi Mivitotal Plus on valittu Vuoden Terveystuotteeksi Suomessa vuonna 2003. Valintoihin on vaikuttavat etenkin käyttäjiltä tullut hyvä palaute.

Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun.

Pakkauskoko: 1 litra.

SäilytysAvaamattomana huoneenlämmössä, avattu pullo jääkaapissa.

RavintosisältöSisältää mm. vitamiineja  (B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamiinit, beetakaroteeni, biotiini, foolihappo, niasiini, pantoteenihappo), kivennäisaineita (boori, jodi, kromi, kalium, kalsium, magnesium, mangaani, seleeni, sinkki), aminohappoja, bioflavonoideja, inositolia, koliinia, PABA:a, ubikinonia, sinimailasta, psylliumia ja kolloidisia mineraaleja.  Lisänä riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini.

Katso tarkempi sisältö täältä.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 37,50 eur/ltr