Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Biosorin Gelée Royale 500 mg, 60 kaps, Natura Media - Energiaa ja nuorekkuutta

Hinta:18.90 €

Biosorin Gelée Royale - Täynnä vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita

Terapeuttisia käyttöaiheita:

- ruokahalun säätely

- tarmokkuuden ja energian lisääminen

- suotuisa vaikutus miesten ja naisten hormonitoimintaan

- nuorekkuuden lisääminen

- heikkojen ja väsyneiden silmien virkistäminen

- kaiken hyvinvoinnin lisääminen, myös raskauden ja menopaussin aikana

- muistin ja keskittymiskyvyn parantaminen

- tasaa verensokeria (diabetes)

GELÉE ROYALE (kuningatarhyytelö, engl. royal jelly) on aine, jota työmehiläiset erittävät hypofaryngaalisista ja mandibulaarisista syöttörauhasistaan. Olemassaolonsa ensimmäisinä 6-12:nä päivinä se ravitsee sillä kaikkia yhdyskunnan mehiläistoukkia niiden kolmena ensimmäisenä päivänä ja kuningatarta koko sen elämän ajan.
Tämä lähes väritön tai kellertävä aine on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä. Hyytelömäisyys lisääntyy aikaa myöten ja muuttuu joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa.
Tässä gelée royale tuotteessa käytetty kuningatarhyytelö on puhdas luonnontuote, jolla ei ole mitään haitallisia sivuvakutuksia suositeltujen annostusten mukaan ja on yhteensopiva minkä tahansa muun luontaishoidon kanssa, mutta täydentää erityisesti ravintoaine ja antioksidantiterapiaa.
Koska ruoka-ainerajoittuneisuus on lisääntynyt vuosien mittaan, eikä monien ruokavalio välttämättä sisällä kaikkia ihmiskehon tarvitsemia, soluja uudistavia sekä hyvää hormonitasapainoa ylläpitäviä, luontaisesti tärkeitä ravintotekijöitä, kuningatarhyytelö lisäravinteena voi merkittävällä tavalla korjata näitä puutteita.

Tutkitut pääaineosat:

  • glusiidit (14,5%): glukoosi ja fruktoosi, pieniä määriä maltoosia sekä trealoosia, erloosia ja melobioosia.

  • protiidit (4-5%): ketotransdesenedionihappo, hydroksi-trans-desenoiinihappo ja palmitiinihappo sekä vähäisiä määriä muita vastaavia yhdisteitä.

  • mineraalit (13%): kalsiumia, rautaa, foforia, kuparia, kaliumia, piitä, rikkiä.

  • vitamiinit: merkitseviä määriä B-ryhmän vitamiineja (pantoteenihappo, B1, B2, B3, B6, biotiini, foolihappo ja B12 sekä mesoinositoli). Pantoteenihappoa on erityisen runsaasti. Sisältää myös vitamiinit A, C, D ja E.

  • muita aineita: asetyylikoliini, antibakteeri- ja antibioottifaktori, gonadotrooppinen hormonaalinen substanssi, jolla on vaikutusta femaaliseen genitaalijärjestelmään. - Kaikkien näiden tunnettujen aineosien lisäksi gelée royale (Jalea real) sisältää vielä toistaiseksi tuntemattomia, mutta hyvinkin merkittäviä aineita, joilla on todettu olevan elähdyttävä vaikutus yleiseen mielialaan ja hyvinvointiin.

Pakkauskoko: 60 kaps/44 g. 

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Vaikuttavat aineet:

Gelée Royale *

500 mg

*Biosorin Gelée Royale 500 sisältää lyofilisoitua gelée royalea 166,66 mg/kapseli, joka vastaa 500 mg tuoretta gelée royalea.

Markkinoija/Maahantuoja
Natura Media
Karhutie 1
21220 Raisio

Lisätiedot

Yksikköhinta: 429,55 eur/kg