Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vida Vahva MultiDuo, 60 tabl, Leader - Vahva hivenaine ja monivitamiini

Hinta:9.90 €

Vida Vahva MultiDuo - Vahva monivitamiini

Vitamiinien saanti saattaa jäädä alle suositusten: sairauden aikana, toipilaana erityisruokavaliota noudatettaessa, laihdutettaessa tai kun ruokavalio on muuten yksipuolinen.

Vahvassa Vida MultiDuo -monivitamiinissa on yhteensä 20 vitamiinia ja hivenainetta. Talvikauden tehotuote!

Yhdestä päivittäisestä MultiDuosta saat mm.

- runsaasti kaikkia B-ryhmän vitamiineja
- C-vitamiinia 150 mg
- D3-vita3miinia 20 µg
- sinkkiä 20 mg
- magnesiumia 120 mg.

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja. Kaikki Vida-tuotteet kehitetään Suomessa. Näin jokaisen tuotteen koostumus on harkittu loppuun asti juuri suomalaisten tarpeita ajatellen.

Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Annostus: Vain yksi tabletti päivässä!

Säilytys: Kuivassa paikassa.

Pakkauskoko:  60 tablettia/ 63,5 g.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kalsium L-askorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsiumpantotenaatti, syanokobalamiinivalmiste, sinkkioksidi, mangaaniglukonaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), seleenimetioniini, beetakaroteenivalmiste, kolekalsiferolivalmiste, kupariglukonaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pteroyylimonoglutamiinihappo, kromipikolinaatti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kaliumjodidi.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 155,91 eur/kg