Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Puhdistamo Pakurikääpäuute 50 ml - Vahva tuplauute suomalaisesta pakurista

Hinta:19.90 €

Puhdistamo Pakurikääpäuute

- Suomen ensimmäinen tuplauute pakurista.

- Helppokäyttöinen, voimakas apu vastustuskyvylle.

- Suomalaisesta, Puhdistamon omien keräärien keräämästä pakurista.

- Valmistettu kokonaan Suomessa.

Pakurikääpäuute on tähän mennessä eniten kehitystyötä ja huolellisuutta vaatinut Puhdistamon tuote. Se on huipputasoinen, 600% tiivistetty tuplauute Suomalaisesta pohjoisen Pakurista. 

Pakurikääpä on koivussa kasvava hiilenmusta lahottajasieni. Sillä on pitkä historia Venäjällä, Suomessa ja Aasiassa eräänlaisena toonisena yrttinä jonka nauttimisella on monia suotuisia vaikutuksia. 

Pakuri on ensinnäkin vertaansa vailla oleva antioksidantti. Se pesee jopa raakakaakaon tässä suhteessa, jos se on oikein valmistettu. 
Toisekseen Pakuri sisältää polysakkarideja, jotka säätelevät elimistön immuunijärjestelmän toimintaa vahvistaen sitä. Pakurista on tehty lukuisia tutkimuksia kansainvälisesti ja Suomessakin, ja tutkimuksia tulee jatkuvasti lisää. 

Pakuriuutteen takana oli halumme tehdä uute, jossa oikeasti on niitä tehoaineita jota Pakurista halutaan saada irti. Yleisin käyttötapa, eli keittää pakuria hetki vedessä on varsin hyvä tapa - mutta mikäli halutaan päästä nauttimaan niistä hyödyistä joihin tutkimuksissa viitataan, ei niitä enää "kotikeitolla" oikein saada aikaan. 

Siksi järjestimme asian niin, että omat kerääjämme joilla on tarkat vaatimukset laadun suhteen, keräävät Suomen metsistä Pakurikääpää. Näin saatu pakurikääpä uutetaan ensin kiehuvassa vedessä useiden tuntien ajan. Tämän lisäksi pakuri uutetaan vielä kuumassa etanolissa (alkoholi). Näin toimimalla Pakurista saadaan kaikki hyödyllinen irti. 

Viimeinen askel on tiivistäminen, joka tekee Pakuriuutteestamme ainutlaatuisen. Tiivistämällä uuteen vaikuttavien aineiden pitoisuus nousee 6-kertaiseksi, eli 600% verrattuna alkutilanteeseen. Pelkkä tiivistämätönkin uute on siis jo tasokas tuplauute joka on kotioloissa lähes mahdoton valmistaa, mutta tiivistettynä se on täysin omalla tasollaan! 

Pähkinänkuoressa: 

- Omien kerääjiemme Suomesta keräämää 

- Koko valmistusprosessi tehty Suomessa 

- Kuumavesiuute, sekä kuumaetanoli-uute 

- Haihduttamalla väkevöitetty 6 kertaa vahvemmaksi kuin tavallinen uute 

- Pakattu 50ml Miron Glas - tummanviolettiin lasiin. 

 Käyttö: 15 tippaa suoraan tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä.

Pakkauskoko: 50 ml.

Puhdistamon Pakurikääpäuute ravintosisältö / 100g:

Energiaa - 0 kcal
Protetiinia - 0 g
Hiilihydraatteja - 0 g
Rasvaa - 0 g
Valmistaja/ Markkinoija
Puhdistamo - Real Foods Oy
Ruokosmetsänkatu 10
37570 Lempäälä
Pakurikääpä
pakurikaapa.png

Lisätiedot

Yksikköhinta: 398 eur/ltr