Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bio-Paine + Kalium, 60 kaps, Pharma Nord - Normalisoi verenpainetta

Hinta:36.50 €

Bio-Paine + Kalium normaalille verenpaineelle

Yhdistelmävalmiste, jossa ubikinoni Q10:tä, Pycnogenolia, D3-vitamiinia  sekä kaliumia.

- Sisältää kaliumia, joka edistää verenpaineen pysymistä normaalina.

 Sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Sydän on yksi kehon tärkeimmistä lihaksista.

- Lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10) ja Pycnogenolia®.

- Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti

- Tieteellisesti testattu.

Annostus: 2 kapselia ja 1 tabletti päivässä. Kuukauden annos! Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Päiväannos 2 kapselia sisältää: Ubikinonia 100 mg, Pycnogenolia 30 mg ja D3-vitaminia 20 ug sekä 1 tabletissa kaliumia 300 mg.

Pakkauskoko: 60 kapselia/69 g.

Kapselin ainesosat: 
Palmuöljy, kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), ubikinoni, väri (E150c), Pycnogenol® (Pinus pinaster), kolekalsiferoli (D3-vitamiini)

Tabletin ainesosat: 
Kaliumkloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)

Säilytys
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tutustu lisää:

Mitä Bio-Paine®+Kalium on?
Bio-Paine®+Kalium on ravintolisä, joka sisältää kaliumia, joka edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. Tuote sisältää myös ubikinonia (koentsyymi Q10), pycnogenol-uutetta ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta sekä D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Miksi valita Bio-Paine®+Kalium?
Bio-Paine®+Kaliumin sisällyttäminen osaksi jokapäiväistä elämää, johon kuuluu myös terveellinen syöminen, säännöllinen liikunta ja mahdollisimman vähäinen stressi, on askel kohti normaalien verenpainetasojen säilyttämistä. Kalium tunnetaan ominaisuudestaan edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, joka voi olla hyödyksi sileille lihaksille, jotka muun ohessa kontrolloivat verisuonten seinämien supistumista ja laajentumista. Pycnogenol® toimii antioksidanttina suojaten kehoa vapailta radikaaleilta ja niiden aiheuttamilta soluun kohdistuvilta vaurioilta. Korkea verenpaine on yhdistetty lisääntyneeseen vapaiden radikaalien vapautumiseen kehossa.

D3-vitamiini
Bio-Paine®+Kalium sisältää D3-vitamiinia, joka mittaustavasta riippuen on 56–87 % tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinitasoja kuin D2-vitamiini.

Vertaansa vailla oleva Q10
Bio-Paine®+Kaliumissa käytetty ubikinoni (koentsyymi Q10) on sama aine, jota oma kehomme tuottaa. Ubikinoni on liuotettu kasviperäiseen öljyseokseen ja altistettu patentoidulle kuumentamisprosessille, jonka ansiosta Q10 molekyylit liukenevat kokonaan normaalissa kehon lämmössä. Tämän takia Bio-Paine®+Kaliumin sisältämällä ubikinonilla on erinomainen biologinen hyötyosuus.

Pycnogenol®
Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Pycnogenol® on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja sitä on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Verenpaineesi on tärkeä
On olemassa monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa verenpaineeseen korottaen tai madaltaen, kuten liian runsas syöminen, ylipaino, tupakointi ja liika alkoholin käyttö. Verenpaineen säilyttäminen normaalina on hyvä investointi terveyteen.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 528,99 eur/kg