Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sekure 60 tabl, Biomed - Vahva solujen suoja

Hinta:17.90 €19.90 €

Sekure - Vahva antioksidantti solujen suojaksi

Metyyliselenokysteinin, kurkumiinin ja resveratrolin yhdisteellä pyritään saamaan soluja suojaava vaikutus.

Aineosat:

Resveratroli on fenoliyhdiste jota löytyy erityisesti punaisista viinirypäleistä. Punaviinillä ja ranskalaisten alhaisella sydän- ja verisuonitautiesiintyvyydellä on sanottu olevan yhteyttä.

Kurkumiini

Metyyliselenokysteiini (Se-MSC) on luontainen seleeniyhdiste, jota esiintyy kasveissa, mm. valkosipulissa, parsakaalissa ja sipuleissa. Metyyliselenokysteiininä seleeni imeytyy tehokkaasti. Se menee suoraan soluihin ja on välittömästi tärkeiden entsyymien käytettävissä.

Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine.

Seleeniä jota saadaan pääasiassa viljasta, lihasta, kalasta ja juustosta. Suomalainen maaperä on seleeniköyhää, siksi seleeniä on lisätty lannoitteisiin ja kotieläinten rehuun vuodesta 1985 alkaen. Kansainväliset saantisuositukset vaihtelevat välillä 50 - 200 µg/vrk. Sekuren päiväannos (2 tabl.) on 100 µg.

Seleeni suojaa kehoa hapetustressiltä sekä elohopean ja muiden raskasmetallien haittavaikutuksilta. Auttaa hiuksia, kynsiä ja silmiä voimaan hyvin sekä ihoa säilyttämään joustavuutensa.

Seleenin biologisista vaikutuksista tärkeimpiä ovat:

  • Solujen oksidatiivista stressiä vähentävä eli antioksidatiivinen vaikutus, keskeinen ikääntymiseen liittyvissä prosesseissa
  • Yksi tekijä aineenvaihduntaa säätelevän kilpirauhashormonin muodostumisessa.
  • Aineenvaihduntaa edistävä vaikutus.
  • Immuniteettiä aktivoiva vaikutus.

Kurkumiiniä saadaan kurkuma-nimisen maustekasvin kuivatusta juuresta.

Intiassa, jossa kurkuma on yleinen mauste, esimerkiksi muistivaivat ovat vanhuusväestöllä huomattavasti harvinaisempi kuin länsimaissa.

Resveratroli. Punaviinin hyödyt ilman alkoholin haittoja.

Ranskassa, jossa juodaan runsaasti punaviiniä, esiintyy raskaaseen ruokavalioon suhteutettuna vähän sydän- verisuonisairauksia. Tämän on selitetty olevan punaviinin sisältämän resveratrolin ansiosta.

Annostus: 2 tablettia päivässä.

Pakkauskoko: 60 tabl/30 g.

Vuorokausiannos sisältää: kurkumiiniä 400 mg, resveratolia 100 mg ja seleeniä 100 mg.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 663,33 eur/kg ja 596,67 eur/kg tarjoushinnasta