Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pakuriuute 32 g, Polar Nutrition - Täysin lisäaineeton, puhdas pakuri

Hinta:19.90 €

Polar Nutrition Pakuriuute - Täysin puhdas luonnontuote

Polar Nutrition Pakuriuute on täysin lisäaineeton ja se on kerätty maailman puhtaimmista kolkista, siperian ikimetsistä. Tästä raaka-aineesta valmistuu huippulaatuinen uute joka on valmistettu vuosisatojen perimätiedon tuloksena. Tämä takaa tasalaatuisen lopputuloksen, jokainen erä on yhtä laadukas.

Polar Nutrition Pakuriuutteessa tutkittu antioksidantteja kuvaava ORAC- luku on 146 300. Normaalisti pakurissa se on noin 50 000 ja mustikassa n. 4500.

Mitä on pakuri?

Pohjoisten alueiden superfood, jota on käytetty kansanlääkinnässä ympäri maailmaa ja etenkin Siperiassa jo satojen vuosien ajan. Ensimmäinen raportoitu lääkinnällinen käyttö on jo 1200-luvulta. Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri, joka sisältää useita hyödyllisiä aineosia sekä yhdisteitä.

Entä pakuriuute?

Hienonnettu pakuri uutetaan käyttämällä ainutlaatuista sirkulointimenetelmää, jolloin valmiiseen jauheeseen jää jäljelle vain 100 % kehoon liukenevia ainesosia. Tämän takia pakuriuutetta ei tarvitse hauduttaa vaan se on heti valmis nautittavaksi. Yhden pakuriuutekilon valmistamiseen käytetään jopa 12–15 kiloa kuivattua pakuria.

Annostus: 1 g, eli teelusikallinen päivässä.

Käyttöohje: Lisää puolikas teelusikallinen (1 g) esimerkiksi lasilliseen vettä, sekoita hyvin. Heti valmis nautittavaksi.

Huomaa: Suositeltua vuorokausiannosta (1 g) ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakuria ei tule käyttää antibioottien, penisilliinin tai suonensisäisen glukoosin kanssa (diabeetikot).

Pakkauskoko: 32 g.

Aineosat: 100 % kuivatun pakurin uute.

Markkinoija/Valmistaja

Polar Nutrition Ay
Kuukkelintie 24
93600 Kuusamo

"Me Polar Nutritionilla olemme erittäin ylpeitä pakuriuutteestamme ja uskomme vahvasti että meidän pakuriuute on maailman parasta!"

pakuri_kuva_web.jpg

Lisätiedot

Yksikköhinta: 621,88 eur/kg