Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Maxosol TUPLATARJOUS 2 x 60 tabl, Bringwell - Sisäinen aurinkovarjo. OSTA KAKSI JA SÄÄSTÄ!

Hinta:39.00 €48.80 €

Maxosol - Suojaa ihoasi auringon haittavaikutuksilta

Tuplatarjous! Osta kaksi ja säästä!

- nopeuttaa ruskettumista; kaunis, kestävä ja tasainen rusketus

- suojaa auringon vanhentavilta vaikutuksilta ja vapaaradikaali rasitukselta

- pitää ihon hyväkuntoisena ja elastisena

- vahvistaa myös hiuksia ja kynsiä

- sisältää luonnollista beetakaroteenia

- sisältää myös 10 suojaavaa ravintoainetta

Maxosol on vahva ja monipuolinen suojatuote iholle. Jokainen tabletti sisältää 25 mg beetakaroteenia ja 10 muuta ihoa hoitavaa ravintoainetta.

Aurinko on merkittävin yksittäinen ihoa vanhentava tekijä. Ihoon haitallisesti vaikuttavat myös esim. saasteet, kemikaalit, stressi ja tupakointi, jotka lisäävät ihoa vanhentavien vapaiden happiradikaalien muodostumista.

Ihoa voi suojata antioksidanteilla, kuten C- ja E-vitamiinilla, sinkillä ja seleenillä, sillä ne edistävät solujen suojaamista tältä hapetusstressiltä. C-vitamiini ylläpitää ihon elastisuutta myös edistämällä ihon kollageenin muodostumista.

Maxosolin monipuoliseen koostumukseen kuuluu lisäksi biotiinia ja niasiinia, jotka edistävät ihon pysymistä hyväkuntoisena sekä flavonoidi lykopeeniä ja liponihappoa.

Myös hiukset ja kynnet hyötyvät Maxosolin käytöstä, sillä sinkki ja seleeni edistävät hiusten sekä kynsien hyvinvointia, ja biotiini hiusten hyvinvointia.

Käyttö: Maxosolin käyttö on hyvä aloittaa vähintään 2 viikkoa ennen etelänmatkaa tai muuta runsaampaa auringolle altistumista (esim. hiihto, ulkoilu keväthangilla). Aloita Maxosolin käyttö hyvissä ajoin keväällä, koska talven jälkeen iho on alttiimpi auringon haittavaikutuksille.

Tuote sopii käytettäväksi myös ympäri vuoden ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukevana ravintolisänä ja koko elimistön antioksidanttisuojaa lisäävänä valmisteena.

Maxosol ei korvaa ulkoista auringonsuojatuotetta, mutta se antaa iholle lisäsuojaa.

Annostus: Vain 1 tabletti päivässä. Riittoisa, paketin kesto 2 kk.

Laktoositon.

Käyttötarkoitus: Aurinkotuote, voidaan käyttää myös ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukevana ravintolisänä läpi vuoden.

Pakkauskoko: 2 X 60 tabl/26 g. OSTA KAKSI JA SÄÄSTÄ!

Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: Beetakaroteenia 25 mg, E-vitamiinia 10 mg, niasiinia 15 mg, B6-vitamiinia 5 mg, biotiinia 150 µg, C-vitamiinia 60 mg, sinkkiä 15 mg, seleeniä 75 µg, lykopeeniä 500 µg, liponihappoa 5 mg.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 938,46 eur/kg ja 750 eur/kg tarjoushinnasta
Erän päiväys : 3/2019