Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

EnergyWay, 40 tabl, Biomed - Nopeaa energiaa stressiin ja väsymykseen

Hinta:19.70 €21.90 €

EnergyWay - Antaa energiaa ja kohottaa yleiskuntoa

EnergyWay ja väsytä ei!

- Antaa energiaa.

- Yleiskunnon kohottamiseen.

- Tilapäiseen väsymykseen.

- Antamaan lisää suorituskykyä rasitustilanteissa

- vuorotyö
- työkiire
- urheilun yhteydessä
- arjen askareissa
- Nopeaa energiaa rasitustilanteissa

Emi-siitepölyuute (SOD) lisää luonnollisella tavalla energiaa antavan glykogeenin määrää soluissa ja auttaa jaksamaan paremmin. Kahden ainutlaatuisen luonnonaineen yhdistelmä, jonka avulla elimistö palautuminen erilaisissa stressitilanteissa nopeutuu.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Kovan rasituksen tai väsymyksen aikana sekä tarvittaessa 2 tablettia päivässä. Ei suositella nautittavaksi iltaisin virkistävän vaikutuksen vuoksi.

Pakkauskoko: 40 tabl/22 g.

Ainesosat:

1 tabletti sisältää:

Emi-siitepölyuute 200 mg

SOD-entsyymiaktiivisuus 735 U

Ruusujuuriuute 200 mg

Salidrosideja vähintään 3 %

Tietoa siitepölyallergikoille: Emi-siitepölyuute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä aiheuta normaalisti reaktioita siitepölyallergikoille. Allergiaa aiheuttavat ainesosat on poistettu.

Energiaa antava, yleiskuntoa kohottava

Emi-siitepölyuute lisää luonnollisella tavalla energiaa antavan glykogeenin määrää soluissa ja auttaa jaksamaan paremmin. Ruusujuuri lisää henkistä vireyttä. Kahden ainutlaatuisen luonnonaineen yhdistelmä, jonka avulla elimistö palautuminen erilaisissa rasitustilanteissa nopeutuu.

Tilapäiseen väsymykseen

EnergyWay sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille, jotka tuntevat itsensä tilapäisesti väsyneeksi niin fyysisesti kuin myös henkisesti vaativassa työssä.

Lisää suorituskykyä rasitustilanteissa

Emi-siitepölyuute vähentää lihasten väsymystä mm. rasitustilanteissa. Tämä johtuu siitä, että sen ainesosat vähentävät selvästi maitohappojen kertymistä lihaksiin rasituksen aikana.

EnergyWayn sisältämässä Emi-siitepölyuutteessa on satoja vaikuttavia aineita kuten SOD-entsyymejä, vitamiineja ja vitamiinien kaltaisia aineita, mineraaleja, aminohappoja, monityydyttymättömiä rasvahappoja, fytosteroleja ja lukuisia kasvientsyymejä.

EnergyWay ei sisällä riippuvuutta aiheuttavia ainesosia.

Lisätietoa

Siitepölyssä on runsaasti luonnollisia vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita, aminohappoja ja muita tärkeitä aineita. Emi-siitepölyuutteella on virkistävä ja vahvistava vaikutus. Se valmistetaan tuoreesta emi- ja siitepölyseoksesta kontrolloiduissa olosuhteissa. Valmistuksen aikana tapahtuvista biokemiallisissa reaktioissa syntyy vitaalisia aineita, mm entsyymejä, jotka ovat tarpeen soluaineenvaihdunnassa.

Siitepölyn, SOD:n ja ruusunjuuren sisältämiä lukuisia hyödyllisiä aineita voi käyttää nopeana ensiapuna, virkistyskuurina ja myös pitkäaikaisena suoja-aineena tilanteissa, joissa elimistö joutuu tavallista suuremman hapetusstressin kohteeksi. Professori Öckermanin saavuttama hoitotulos kroonisessa väsymysoireyhtymässä on poikkeuksellisen hyvä, mikä korostaa emi-siitepölyuutteen merkitystä myös vaikeassa hapetusstressissä.

Lisätiedot

Yksikköhinta: 995,45 eur/kg ja 895,45 eur/kg tarjoushinnasta