Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Vahvaa vastustuskykyä syksyyn

AntiWir, syksyn luottotuote

Omaa terveyttään ja vastustuskykyä voi edistää ja vahvistaa liikkumalla riittävästi, syömällä monipuolisesti ja riittävän terveellisesti, välttämällä stressiä, unohtamatta riittävää lepoa ja rauhallisia yöunia. Myös mielen hyvinvoinnista pitää huolehtia, syksy onkin loistavaa aikaa siihen pimenevine ja tunnelmallisine iltoineen.

Mahdollisten kesäherkkujen jälkeen on hyvä kohdistaa katsetta lautaselle. Ylimääräistä sokeria voi hyvin vähentää ja monipuolistaa ruokavaliota kasviksilla sekä marjoilla muun puhtaan ruoan lisäksi turvatakseen riittävän vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Jos kuitenkin tuntuu että ruokavaliosta jää helposti jotain uupumaan, voi sopiva ravintolisä olla paikoillaan boostaamaan rautaista vastustuskykyä.

Flunssakausi tulee, miten pitää yllä vastustuskykyä?

Syksy tulee, ja flunssat myös, apua!
Syksy saapuu viileämpien ilmojen myötä, joka altistaa vastustuskyvyn heikkenemiselle. Vastustuskykyä voi onneksi boostata sopivalla ravintolisällä, joka tukee vastustuskykyä.

Kehon D-vitamiinivarastoja kannattaa ylläpitää päivittäin D-vitamiinilisällä, koko perheen. D-vitamiini on tärkeä lisä vahvalle imuunipuolustukselle. Sinkkilisää voi hyvin miettiä flunssakauteen.
C-vitamiinia on hyvä napsia flunssaa vastaan. Maitohappobakteeri on hyvä lisä huolehtimaan suolistosta, ja näin koko kehon hyvinvoinnista, myös vastustuskyvystä.

Yksi helpoimmista teoista flunssia vastaan on kuitenkin hyvä käsipesu, pidetään siitä jatkossakin huolta. Hyvä lisä laukkuun on edelleenkin käsidesi, joka kulkee mukana kun ei ole mahdollista pestä käsiään saippualla ja vedellä.

Muista mukana käsidesi

Vahvaan vastustuskykyyn voikin siis vaikuttaa monin tavoin terveellisillä elintavoilla. Lisäboostia voi hankkia juuri haluamallaan ravintolisällä, joita tarjoamme sinulle kattavalla ja laadukkaalla valikoimallamme.

Syksy on myös tunnelmallista aikaa; pimenevät ja viileät illat. Nautitaan niistä ja kauniista syysväreistä luonnossa mielemme hyväksi.

Pysytään vahvasti terveinä, rautaisella vastutuskyvyllämme!

Alla muutamia ehdotuksiamme syksyyn.
Katso kaikki vahvan vastustuskyvyn tuotteet tästä.

Suojataan itseämme ja muita

Suosittelemme vastustuskyvyn kohentamiseen

Suosittuja maitohappobakteereitamme

D-vitamiinia koko perheelle

Suosittelemme flunssan oireiden helpottamiseen

Suosittelemme käheälle  kurkulle

Tunnelmaa pimeneviin iltoihin

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin