Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Ihanat palasaippuat

Luonnonmukainen saippua ihanissa tuoksuissa

Tarjoamme sinulle laadukkaan valikoiman palasaippuoita, joihin on helppo ihastua! Niillä peset kasvot, kehon ja hiuksetkin. Luonnonmukaiset saippuat löydät kätevästi verkkokaupastamme.

Hankkimalla palasaippuan lisäksi myös ekologisen saippua-alustan, saat ihanan pesukokemuksen lisäksi kauneutta kylpyhuoneeseen, tai yllätä lahjansaaja ihanalla luonnollisemmalla kosmetiikalla.

Lue lisää, miksi valitsisit palasaippuan?

Näytetään 1–28 yhteensä 70 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 70 tuloksesta

Miksi valita luonnonmukainen saippua?

Palasaippua on ekologinen valinta

Palasaippua on ympäristöystävällinen vaihtoehto muovipulloon pakattuihin nestesaippuoihin verrattuna. Myös niiden pakkausmateriaali on helpommin kierrätettävissä kuin nestemäisten saippuoiden. Luonnonmukaiset saippuat ovat pienikokoisia, ja sen vuoksi helppoja käyttää ja säilyttää.

Pieni mutta riittoisa palasaippua

Palasaippuat ovat pieniä, kätevän kokoisia kulkemaan mukana myös matkoilla. Ne ovat myös erittäin riittoisia, koska sisältävät huomattavasti vähemmän vettä kuin nestesaippuat.

Luonnonmukainen palasaippua

Palasaippua on luonnollisempi vaihtoehto kuin nestesaippua. Monet palasaippuat valmistetaan käsin, ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia ja säilöntäaineita. Luonnonmukainen saippua on ihana käytössä!

Moni palasaippuaa kokeillut on ihastunut niihin ikihyviksi. Palasaippua on kosteuttava, eikä iho välttämättä kaipaa pesun jälkeen enää muuta kosteutusta. “Saippua kuivattaa” on täysi harhaluulo palasaippuoista! Palasaippualla pesu on myös erittäin miellyttävä kokemus niiden vaahtoavan ominaisuuden vuoksi.

Palasaippua on monipuolinen

Palasaippualla peset kasvot, kehon ja jopa hiukset. Luonnonmukainen saippua sopii kaikkeen!

Kaunis palasaippua

Palasaippuat ovat ihanan “syötävän” näköisiä. Koska monet palasaippuat ovat käsin tehtyjä, ovat ne myös aivan herkullisen näköisiä, moni-ilmeisiä ja ihania vaikka lahjaideoiksi! Moni ihastuu jo pelkästään palasaippuoiden tuoksuihin.

Palasaippuoihin on helppo ihastua!

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin