Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Kauneus ja kosmetiikka

Kasvot | Keho | Hiukset | Miesten kosmetiikka

Ihotyypit | Hoitovoiteet | Suuhygienia| Nenäsuihkeet | Aurinkoon | Iho, hiukset, kynnet | Kollageenituotteet | Kauneussetit | Kauneustarvikkeet

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle upean ja laadukkaan valikoiman luonnonkosmetiikkaa kasvojen, koko kehon ja hiusten kauneudelle ja hyvinvoinnille.

Kauneushan lähtee sisältäpäin, siksi siihen vaikuttavat myös sisäisesti nautittavat kauneuden tukituotteet kuten Ravintolisät iholle ja Ravintolisät hiusille ja kynsille. Löydät valikoimastamme myös kattavan valikoiman Kollageenituotteita ihon, hiusten ja kynsien, sekä luuston, lihasten ja nivelten hyvinvoinnille.

Mietimme sinulle valmiiksi muutamia Kauneuspaketteja, löydätkö niistä omat suosikkisi? Löydät valikoimastamme myös erikseen laadukkaat Kipugeelit- ja -voiteet, sekä tuhdit hoitovoiteet erilaisiin iho-ongelmiin.

Kauneustarvikkeista löydät ihania kauneuden hoitoon liittyviä tarvikkeita kuten mm. Konjac-sienet ja muut pesusienet- ja harjat.

Kauneutta juuri sinulle, ulkoisesti ja sisäisesti!

Lue lisää, miksi valita ihon ja hiusten hoitoon luonnollisempaa kosmetiikkaa.

Näytetään 1–28 yhteensä 573 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 573 tuloksesta

Mitä luonnonkosmetiikka on?

Luonnonkosmetiikka on luonnollista alkuperää olevaa kosmetiikkaa. Valitse sinäkin ihosi, hiustesi ja kynsiesi kauneudelle. Anna niille luonnollinen, se paras kauneus ja hyvinvointi!

Kotimaiset tuotteet

Kotimaisuus vetoaa myös luonnonkosmetiikassa, koska tuotteiden ainesosissa on ajateltu mahdollisimman läheltä saatuja raaka-aineita ja miten ne sopivat meidän pohjoisessa elävien ihonlaadulle. Sade-sarja on juuri tätä loistavine tuotteineen.

Eettistä kosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikka on eettistä kosmetiikkaa. Jo valmistamisessa suositaan luomulaatuisia tai mahdollisimman luonnollisia, puhtaita raaka-aineita. Luonnonkosmetiikan tuotteita tai raaka-aineita ei ole koskaan testattu eläimillä, sekin jo varmistaa että kauneudenhoito on eettistä.

Luontoystävällisyys lähellä sydäntä

Luonto hoitaa meitä, hoidetaan mekin luontoa ja valitaan se ihon- ja hiustenhoitotuote, jonka valmistaminen on vaatinut mahdollisimman vähän luontoa rasittavia menetelmiä.

Ihon loistoa ilman kemikaaleja

Luonnon raaka-aineet ihonhoidossa ovat tehokkaita ja saavat ihon loistamaan ja kirkastumaan, ilman turhia kemikaaleja kuten synteettisiä kemikaaleja, hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita. Hiukset saavat aivan uutta voimaa ja kauneutta luonnollisista ainesosista. Valitsemalla luonnollisen kosmetiikan itsemme kauneudelle, samalla huolehdimme luonnon hyvinvoinnista, koska loppujenlopuksi luontoon kaikki turhat kemikaalijäämät päätyvät tavalla tai toisella.

Iho-ongelmien hoito

Luonnonkosmetiikassa on myös tuotteita erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Onpa ihosi kuiva, rasvoittuva, herkkä tai mikä tahansa, luonto tarjoaa apunsa. Loistavaa on, että hyvinkin herkkäihoiset saavat harvoin iho-oireita luonnonkosmetiikan tuotteista, muistathan kuitenkin tarkistaa ainesosista, että siedät näitä ainesosia etkä ole niille allerginen.

Ihon kimmoisuus ja puhdistus

Meiltä löydät myös pesukintaat ja Konjac-sienet ihon puhdistukseen, sekä dermarollerit ihon kimmoisuutta boostaamaan. Oletko jo kokeillut guasha-hierontaa kasvoille?

Kauneuspaketit osasta löydät valmiiksi ehdottamiamme tuotesettejä kosmetiikasta kaunetesi hyväksi.

Myös luonnonkosmetiikan tuotteisiin on monesti lisätty kollageenia ihon kimmoisuuden lisäämiseksi.

Tutustu kollageenituotteisiin.

Verkkokaupastamme löytyvätmyös kipugeelit ja hoitovoiteet ovat luonnollista kosmetiikkaa. Donna Taponerosarjassa on monia vaihtoehtoja erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

Luonnonkosmetiikasta löytyy toki myös ihon kimmoisuutta lisääviä ”ryppyrasvoja”, jotka siis parantavat ihon luonnollista kimmoisuutta ja elastisuutta, samalla hoitaen hellästi.
Puhdas+ kollageenivoide ja seerumi ovat omiaan ihon ”ryppyjä” vastaan, ehkäisten ja silottaen jo syntyneitä. Samoin mehiläismyrkkyyn perustuva hittituote Bee Venom silottaa juonteita. Sarjasta löytyy voide ja seerumi. Ei turhaan Bee Venomia kehuta luonnon omaksi botoxiksi, ilman kipua ja turhia pistoksia. Sarja saikin valtavan suosiollisen vastaanoton rantautuessaan Suomeen. Hittituotteesta tuli monelle luottotuote!

Kannattaa siis kokeilla luonnollisempia vaihtoehtoja ihon, hiusten, kynsien ja koko kehon hoidossa, myös ikääntymistä vastaan.

Annetaan hiusten loistaa ja ihon voida hyvin, luonnollisesti!

Vinkki: Lisäsimme tähän kauneusosioon myös Iho, hiukset, kynnet – ravinteita sisäisesti. Tunnetusti muutamat aineet myös sisäisesti nautittuna vaikuttavat ihon ja hiusten hyvinvointiin ja kauneuteen. Biotiini ja kollageeni ovat hiusten luonnollisia ainesosia, joiden oma kehon tuottaminen vähenee iän myötä. E-vitamiini on luonnollinen ”kauneusvitamiini” edistämään ihon hyvinvointia. Omega7 Tyrniöljykapselit ja Iho Omega ravitsevat ihoa ja limakalvoja, moni on saanut näistä apua myös allergisen ihon ja virtsateiden ongelmien helpottamiseksi.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin