Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Rasvahapot

Omega-3 | Omega-6 | Omega-7 | Omega-9 | Fosfolipidit | CLA

Verkkokaupastamme löydät laadukkaan valikoiman eri rasvahappoja erilaisiin tarpeisiin.

Omega-3 -rasvahapot tukevat sydämen ja verenkiertoelimistön normaalia toimintaa.

Omega-6 -rasvahapot toimivat ihon rasvahappoina, ja niiden puute saa aikaan ihon kuivumista.

Omega-7 -rasvahapot tunnetaan ihoa ja limakalvoja suojaavista ja vahvistavista ominaisuuksistaan.

Omega-9 -rasvahapot ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja ja saat niitä mm. oliiviöljystä.

Lue lisää, mikä rasvahappo sopisi sinulle.

Näytetään 1–28 yhteensä 155 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 155 tuloksesta

Tärkeät rasvahapot!

Ihminen tarvitsee rasvoja. Tärkeimpiä rasvahappoja meille ovat tyydyttymättömät ja monityydyttymättömät rasvahapot. On olemassa myös välttämättömiä rasvahappoja, joita on saatava ravinnosta, koska elimistö ei niitä valmista itse. Näitä välttämättömiä rasvahappoja ovat alfalinoleenihappo (ALA) ja linoleenihappo (LA). Alfalinoleenihappo on omega-3-rasvahappo ja linoleenihappo omega-6-rasvahappo.

Mikä rasvahappo sopisi minulle?

Omega-3 rasvahappo edistää mm. sydämen normaalia toimintaa.

Omega-3-rasvahapoilla tarkoitetaan ALA-, EPA- ja DHA -rasvahappoja. Omega-3-rasvahapot edistävät etenkin sydämen ja verenkiertoelimistön normaalia terveyttä. ALA-rasvahappojen luonnollisia lähteitä ovat mm. pellavansiemenöljy ja rypsiöljy. EPA- ja DHA-rasvahappoja saat mm. lohesta ja silakasta. Syötkö siis riittävästi kalaa? Jos ruokavalio ei sisällä riittävästi kalaa, on hyvä saada rasvahappoja lisää rasvahappovalmisteesta.

Yksi suosituimmista on Tri Tolosen Omega-3 E-EPA 500 mg tai 650 mg vahvuuksissa. Ne sisältävät myös D-vitamiinia. Bioteekin Omega Duo E-EPA + E-DHA on myös suosittu ja vahva rasvahappovalmiste, jota voimme lämpimästi suositella. Bioteekin Omega Family sopii koko perheelle, myös lapsille.

Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia laadukkaita omega-3-rasvahappovalmisteita.

Tutustu Omega-3 tuotteisiin »

Omega-6-rasvahappoja ihon hyväksi siemenistä ja vihanneksista

Omega-6-rasvahapoista ihminen tarvitsee linolihappoa, joka on ihmiselle välttämätön rasvahappo. Sen lähteitä ovat esimerkiksi soija- ja auringonkukkaöljy. Siemenet ja vihannekset ovat myös hyvä Omega-6 rasvahappojen lähde. Linolihapon puute saattaa aiheuttaa ihon kuivumista, sillä se toimii ihon rasvahappona. Omega 7 kaksoistyrniöljykapselit ovat hyvä ja suosittu rasvahappolisä, josta saat myös Omega-6 rasvahappoja. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia laadukkaita omega-6 rasvahappovalmisteita.

Tutustu Omega-6 tuotteisiin »

Molemmilla, sekä omega-3, että omega-6 rasvahapoilla on merkittävä rooli useissa kehon toiminnoissa. Näiden rasvahappojen suurin ero on, että saamme omega- rasvahappoja ruoasta hyvin, kun taas riittävä omega-3 rasvahappojen saanti on haastavaa.

Omega-7 rasvahappoja tyrniöljystä ihon ja limakalvojen hyväksi

Loistava omega-7-rasvahappojen lähde on tyrniöljy. Omega-7-rasvahappo tunnetaan ihon ja limakalvojen suojaavista ja vahvistavista ominaisuuksistaan.
Omega-7 kaksoistyrniöljykapselit ovat verkkokauppamme ehdottomasti suosituin valmiste ihon ja limakalvojen hyväksi. Se sisältää myös muut rasvahapot, oikeassa suhteessa.

Tutustu Omega-7 tuotteisiin »

Omega-9-rasvoja oliiviöljystä

Omega-9-rasvahapot ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja, joita saame mm. oliiviöljystä,sekä pähkinöistä ja siemenistä. Omega-9 rasvahapot ovat rasvahappoja, joita elimistö säilöö rasvakudokseen rasvasta, jota emme pysty polttamaan energiana. Elimistössämme on vain vähän omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, mutta enemmän omega-9 rasvahappoja. Jos korvaat ruokavaliosi tyydyttyneet rasvahapot tyydyttämättömiin, kuten omega-9 rasvahapon omega-3 tai omega-6 rasvahappoihin, edesautat ylläpitämään veren kolesterolin normaalia pitoisuutta.

Tutustu Omega-9 tuotteisiin »

Sopivassa suhteessa kaikkia rasvahappoja on Ecolomega-valmisteissa, sitä on saatavana nestemäisenä, neutraalin ja sitruunan makuisena, sekä kapseleina. Mikä sopisi sinulle?

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2023 Luontaistuote Jasmin