Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Entsyymit (ruoansulatus)

Entsyymien yksi tärkeä tehtävä on ruoan pilkkominen, jotta elimistö saa käyttöönsä ruoan sisältämät ravintoaineet. Sopivasti entsyymejä kehossa tukee ruuansulatustamme.
Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laadukkaan valikoiman entsyymivalmisteita, tutustu alla niihin.
Lue tästä lisää, mihin niitä entsyymejä kehossamme tarvitaan.

26 tulosta

26 tulosta

Entsyymit vauhdittavat kehon kemiallisia reaktioita

Entsyymit ovat proteiineja, eli valkuaisaineita, jotka vauhdittavat kehomme kemiallisia reaktioita Ne ovat elämälle elintärkeitä, koska suurin osa elävissä soluissa tapahtuvista kemiallisista reaktioista tapahtuisivat liian hitaasti. Kaikki kehomme solut sisältävät entsyymejä ja erilaiset solut tarvitsevat erilaisia entsyymejä.

Entsyymit ovat osana myös kehon solumuodostuksessa. Kehossamme tapahtuu solutasolla koko ajan, soluja kuolee normaalisti ja uusia soluja syntyy koko ajan, ja tähän on entsyymeillä iso osa.

Eikö ruoka sula, tuntuuko olo ähkyltä?

Entsyymien tärkeä tehtävä on ruoan pilkkominen.
Vatsa, suolisto ja haima erittävät ruoansulatusentsyymejä ruoansulatuskanavasta ja entsyymit pilkkovat ruokaa pienemmäksi, jotta elimistö voi käyttää hyväkseen ruoan ravintoaineet. Joskust tämä syystä tai toisesta häiriintyy. Silloin voi olla paikoillaan kokeilla helpotusta entsyymivalmisteesta.

Joskus tuntuu että ilma kerääntyy vatsaan ja saa olon turvonneeksi, eikä ruoka sula kunnolla.
Silloin voimme lämpimästi suositella entsyymivalmistetta boostaamaan ruoansulatusta. Monizyn X10 on tehokas entsyymivalmiste, josta keho saa 10-kertaisen entsyymitehon ruoansulatuksen hyväksi.

Entsyymin puutos

Erilaisia entsyymin puutoksia huomataan kokoajan enemmän ja enemmän. Yksi tunnetuin niistä on laktoosi-intorelanssi. Iso osa nykyään kehomme entsyymipuutoksista johtuu liian yksipuolisesta ruokavaliosta, syödään monesti liikaa vähäravinteisia ruokia, jolloin se voi aiheuttaa mm. painon nousua. Nykyajan hektinen elämänmeno ja stressi häiritsevät myös kehon entsyymitoimintaa.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin