Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Painonhallinta

Kehon puhdistus ja nesteenpoisto | Rasvanpoltto | Sokeriaineenvaihdunta

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle kattavan ja laadukkaan valikoiman tuotteita painonhallinnan tueksi.

Kaipaako kehosi ja mielesi puhdistusta kuona-aineista tai antamaan tehokkaan alkupotkun laihdutukselle? Katso tuotteet Detox-kuureihin. Kaipaatko lisätehoa rasvanpolttoon?

Oletko ikuinen laihduttaja? Lue vinkit tästä ja tee muutos.

Näytetään 1–28 yhteensä 69 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 69 tuloksesta

Oletko ikuinen laihduttaja?

Tuliko ahmittua? No, sen hoitaa dieetti. Eikö kuitenkaan onnistu. Laihdutus ei ole helppoa, moni sen tietää, vaikka onnistujiakin on hurjasti. Jos olet ikuinen laihduttaja, olisiko aihetta ajatella toisin ja samalla toimia toisin? Miksi? Laihdutushan on helppoa! Miksi sitten niin moni epäonnistuu siinä?

Käännetään ajatusta niin, että emme aloitakaan laihdutusta. No, miten sitten voin laihtua?

Oikeastaan laihdutus ja dieetti sanat voisivat useimmitten unohtaa. On kyse painonhallinnasta. Se on pitkä matka, ollaan ajattelematta sitä, tehdään siitä elämäntapa!

Painonhallinta on:

  • Oikeita valintoja (muista sallita itsellesi myös herkkupäivät)
  • Muista terveelliset välipalat
  • Liikuntaa
  • Hyvät yöunet
  • Unohda stressi
  • Nauti olostasi ja muiden seurasta
  • Arjen rutiinit hallintaan

Oikeat valinnat ruoan suhteen on ratkaisevat painonhallinnassa. Voisiko limsan ja mehun korvata vedellä? Voit vedenkin tuunata vaikka kollageenijauheella mieluisaksi ja hyötyä vielä kollageenin eduista ja välttää piilokalorit. Onko lautasella puolet värikästä, eli kasviksia? Nämä kuitupommit täyttävät ja pitävät nälkää loitolla pitkään. Muista proteiini!
Vaikka valitsetkin ruokasi terveellisesti, älä unohda herkutteluja kokonaan. Parempi pitää herkuttelupäivä, kuin sortua naposteluun kaiken ruoan välissä.

Takapuoli ylös sohvalta! Kaikki liikunta on hyväksi! Jo puoli tuntia kävelyä päivässä on hyvää liikuntaa, joka kohottaa myös mielialaa. Muista, kaikki arkiliikunta on hyväksi on se sitten roskien viemistä, postien hakua, imurointia tai pölyjen pyyhkimistä. Mene metsään ja ihastut!

Nuku riittävästi. Aikuinen tarvitsee vähintään 7 tuntia rauhallista yöunta, joka yö. Eikö uni tule? Katso vinkkejä unentuloa helpottamaan tästä.

Älä anna stressille valtaa!
Stressikin kuuluu elämään, sille ei vain sovi antaa valtaa. On osattava nauttia elämästä, vaikka kiireenkin keskellä. Arjen pyörittäminen on usein haastavaa. Tee suunnitelma; suunnittele ruokakauppaostokset etukäteen useammalle päivälle, jää aikaa muuhun; harrastuksiin, yhdessäoloon ystävien tai perheen kanssa. Joskus stressiäkin on hyvä helpottaa itsehoidon tuotteilla. Tutustu lisää stressin hallintaan tästä.

Nauti olostasi. Pidä lepohetkiä. Muista tauot ja nauti niistä. Perheen yhteisen harrastukset ja yhdessäolo antavat jokaisen kaipaamaa tekemistä.
Muista palkita itseäsi! Mikä se palkinto on, sen tiedät vain sinä itse.

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin