Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Ravintolisät hiuksille ja kynsille

Onko tavoitteenasi terveet ja hehkuvat hiukset sekä vahvat kynnet? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Tutustu valikoimamme erinomaisiin ravintolisiin hiuksille ja kynsille, jotka on suunniteltu antamaan sinulle juuri oikeat ainesosat hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Kärsit sitten heikoista ja halkeilevista kynsistä tai ohenevista hiuksista tai hiustenlähdöstä, valikoimastamme löydät juuri sopivat tuotteet – Luonnollisesti ja tehokkaasti. Tutustu valikoimaan ja tilaa verkkokaupastamme! 

Näytetään 1–28 yhteensä 106 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 106 tuloksesta

Valikoimamme erinomaiset ravintolisät hiuksille ja kynsille – löydä suosikkisi 

Hiusten ja kynsien ravintolisissä avainasemassa ovat erilaiset vitamiinit ja mineraalit, jotka vauhdittavat kasvua ja vahvistavat rakenteita. Valikoimamme sisältää useita huippulaadukkaita valmisteita, jotka tarjoavat sinulle juuri näitä tärkeitä ainesosia.  

  • Magnesium: Tämä mineraali on tunnettu lihasten toimintaa ja hermoston tasapainoa edistävistä vaikutuksistaan, mutta tiesitkö, että se on myös ehdoton hiustenkasvun tukija? Magnesium auttaa vähentämään hiusten haurautta ja katkeamista, mikä on elintärkeää, jotta voit ylläpitää tuuheaa tukkaa. 
  • Sinkki: Sinkillä on keskeinen rooli ihon, hiusten ja kynsien uusiutumisprosesseissa. Se auttaa säilyttämään terveen päänahan ja ennaltaehkäisee hiustenlähtöä, samalla vahvistaen kynsiäsi. 
  • Kupari: Tämä hivenaine on välttämätön kollageenin ja elastiinin muodostumiselle, jotka ovat tärkeitä tekijöitä sekä hiusten että kynsien rakenteen kannalta. 
  • Biotiini: Ehkä yksi tunnetuimmista hiusten ja kynsien ravintolisistä, biotiini eli B7-vitamiini, on ensiarvoisen tärkeä terveiden hiusten ylläpidossa ja edistämisessä. Se ehkäisee hiusten kuivumista ja lisää niiden kimmoisuutta. 
  • Kollageeni: Proteiini, joka esiintyy kehoissamme luonnostaan ja joka antaa ihollemme sen joustavuuden, lujuuden ja kimmoisuuden. 
  • Seleeni: Voimakas antioksidantti, joka edistää hiusten ja kynsien terveyttä. Seleeni suojaa soluja hapettumisstressiltä, mikä on tärkeää niin hiustenkasvun kuin kynsien terveyden kannalta. 

Valikoimastamme löydät myös suositun Acomaxsarjan.  Acomax on innovatiivinen valmiste, joka on räätälöity hiusten hyvinvoinnille. Sen vaikuttavat aineet tehostavat hiusten kasvua ja vähentävät niiden lähtöä, antaen sinulle tuuheammat ja elinvoimaiset hiukset. Tutustu sarjan tuotteisiin täällä. 

Hiuksien ja kynsien hyvinvointiin liittyy useita tekijöitä 

Hiustenlähtö ja -ohentuminen ovat yleisiä ongelmia, jotka voivat johtua monista syistä ja vaikuttaa sekä miehiin että naisiin. Geneettiset tekijät ovat merkittäviä, erityisesti miestyyppisen kaljuuntumisen (androgeeninen alopesia) kohdalla, mutta myös stressi, tietyt lääkitykset, ravintoaineiden puute (kuten raudan ja proteiinin) sekä hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa hiusten ohenemista tai putoamista. Päänahan sairaudet kuten psoriasis tai sieni-infektiot voivat myös edesauttaa hiustenlähtöä. Hoito voi vaihdella oikeasta ravinnosta ja lisäravinteista (kuten biotiini ja sinkki) päivittäisen stressinhallinnan parantamiseen ja lääkehoidon käyttöön. Joissakin tapauksissa, kun hiustenlähtö johtuu taustalla olevasta sairaudesta, kuten kilpirauhasen vajaatoiminnasta, asianmukainen lääkitys voi korjata ongelman. 

Kynsien hyvinvointi on toinen ulkonäköön ja terveyteen vaikuttava tekijä, ja se voi heijastaa elimistön yleistä tilaa. Heikot, liuskoittuvat kynnet voivat johtua ravinnon puutteista, erityisesti mikäli ruokavalio on vajeellinen proteiinien, omega-3-rasvahappojen, C-vitamiinin, raudan, sinkin tai biotiinin suhteen. Lisäksi joillakin ihmisillä on luontaisesti hauraampi kynsirakenne, mikä voi tehdä kynsistä herkempiä vaurioille. Kynsien liiallinen altistuminen vedelle tai kemikaaleille (kuten kynsilakanpoistoaineelle) voivat myös vahingoittaa kynsiä, kuten myös pitkäaikainen kynsilakan käyttö. Parantaakseen kynsien hyvinvointia, voi noudattaa monipuolista ja ravinteikasta ruokavaliota, käyttää ravintolisiä, sekä suojata kynsiä käsineillä veden ja kemikaalien kanssa työskennellessä. Kynsien oikealla hoidolla voidaan vahvistaa kynsirakennetta ja edistää niiden terveyttä. 

 

Tilaa hiusten ja kynsien ravintolisät verkosta tai nouda suoraan myymälästämme Naantalista  

Sinä ansaitset tuotteet, jotka on luotu vastaamaan tarpeitasi. Valikoimamme ravintolisät ovat huolellisesti valikoidut tarjoamaan maksimaalista hyötyä. Ei enää hauraita hiuksia tai liuskoittuvia kynsiä! Oletko valmis kokemaan eron? Löydä omat suosikkiravintolisäsi ja aloita matka kohti kauniita hiuksia ja terveitä kynsiä. Anna itsellesi hoitoa, jonka ansaitset – tilaa jo tänään! Toimitamme tuotteet nopeasti, halutessasi voit myös noutaa tilauksen ilman lisäkuluja Naantalin liikkeestämme. 

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin