Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Stressi

Hermostoa rauhoittavat luontaistuotteet 

Etsitkö luonnonmukaista apua stressin hoitoon ja hermoston tasapainottamiseen? Valikoimamme tarjoaa korkealaatuisia hermostoa rauhoittavia luontaistuotteita, jotka voivat tukea sinua kohti rauhallisempaa arkea. Älä jää yksin stressin kanssa vaan valitse parhaat luontaistuotteet hermostosi hyvinvoinnille. Tutustu, ihastu ja ota askel kohti levollisempaa elämää! 

15 tulosta

15 tulosta

Mitä stressi on?

Stressi on elimistön luonnollinen reaktio haasteisiin, ja se auttaa meitä suoriutumaan haastavista tilanteista paremmin. Pitkään jatkuessaan se kuitenkin on terveydelle haitallista. Stressi mm. kuormittaa hermostoa, voi heikentää unenlaatua ja altistaa monille terveysongelmille, kuten sydän- ja verisuonitauteihin, painonnousuun, unettomuuteen, masennukseen ja ahdistukseen sekä heikentyneeseen immuunijärjestelmään. Se voi myös vaikuttaa kielteisesti keskittymiskykyyn, muistiin ja päätöksentekoon 

Stressin hallinta ja hermoston rauhoittaminen 

Omatoiminen stressinhallinta on tehokas tapa edistää hyvinvointia. Rauhoittavat harjoitukset, tasapainoinen elämäntyyli ja riittävä unen saanti ovat tärkeitä tapoja hallita stressiä. Apua hermoston rauhoittamiseen saa myös luontaistuotteista, jotka tukevat stressinhallintaa esimerkiksi auttamalla hermostoa rentoutumaan ja palautumaan stressaavista tilanteista.  

Luotettavat luontaistuotteet hermostosi hyvinvointiin 

Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet stressin hallintaan luotetuilta tuotemerkeiltä kuten A.Vogel, Bertil ja Harmonia.  

Esimerkiksi Bertil Unisin sisältää melatoniinia ja rauhoittavia yrttejä, jotka auttavat nukahtamaan illalla, Terveyskaistan SininenUni yhdistää valeriaanin ja teaniinin rauhoittavat vaikutukset, auttaen sinua palautumaan yön aikana syvemmän unen avulla. A.Vogel Anti-Stress on kärsimyskukka- ja sitruunamelissauutteita sekä sinkkiä sisältävä suusuihke, joka auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan, ja sopii erinomaisesti erilaisiin stressaaviin tilanteisiin. Myös tuoksujen avulla on mahdollista rauhoittaa hermostoa; esimerkiksi Aromastick Balance on kätevä tuoksupuikko, joka sisältää piparminttu-, sypressi-, geraniu- ja inkivääriöljyjä ja kulkee kätevästi mukana. Valikoimamme kattaa tietysti myös suositun Harmonia KSM66:n, jonka tehoaineena toimii täyden spektrin ashwagandhanjuuriuute (Withania somnifera), joka tutkitusti parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. 

Mietitkö, mikä tuote sopii sinulle? Autamme mielellämme löytämään oikeat tuotteet hermoston rauhoittamiseen ja stressin hallintaan! 

Tilaa hermostoa rauhoittavat tuotteet verkosta tai nouda suoraan myymälästämme Naantalista 

Päästä irti päivittäisestä jännitteestä ja rentoudu yrttien ja luonnon omien yhdisteiden avulla. Sukella luontaistuotteiden hyvinvointia edistävään maailmaan ja koe itse niiden ainutlaatuinen tuki. Olipa valintasi sitten melatoniini tai ashwagandha, valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen. Koe luontaistuotteiden voima hermostosi rauhoittamisessa ja stressin hallinnassa ja tilaa jo tänään! Tarjoamme nopean toimituksen, halutessasi voit myös noutaa tilauksen ilman lisäkuluja Naantalin liikkeestämme. 

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin