Yli 49 € tilaukset veloituksetta Postiin tai automaattiin!
Itsestään huolehtivien ihmisten verkkokauppa

Outlet

Outletista vieläkin edullisemmin

Outletistamme löydät tuotteita jotka poistuvat valikoimastamme tai ovat poistumassa markkinoilta, tuotteita joiden parasta ennen-päiväys on lähestymässä tai mennyt, mutta käyttöaikaa kuitenkin jäljellä. Outletista voi löytää myös tuotteita, joiden esim. pakkaus on vahingoittunut, mutta itse tuote täysin priimakuntoinen.
Ja nämä kaikki tietenkin huippueduin! Löydät erikseen myös Kosmetiikka outletin.

Kosmetiikka Outlet

Tehdään eettinen valinta, vähennetään hävikkiä. Lue lisää.

Näytetään 1–28 yhteensä 307 tuloksesta

Näytetään 1–28 yhteensä 307 tuloksesta

Parasta ennen-päiväys EI ole viimeinen käyttöpäivä

Päiväykset näkyvillä

Meillä Jasminissa on erityisen tärkeää, että asiakkaamme tietää mitä on ostamassa ja voi tilauksensa tehdä luottavaisin mielin.
Parasta ennen-päivätyistä tuotteista on verkkokaupassamme päivämäärä näkyvillä, sekä arvioitu käyttöaika päiväyksestä. Parasta ennen-päiväys EI tarkoita viimeistä käyttöpäivää. Niin vitamiineja kuin muitakin luontaistuotteita tai kosmetiikkaa voi täysin turvallisesti käyttää vielä pitkäänkin päiväysen jälkeen.

Muistathan, jos parasta ennen-merkitty tuote tulee vielä olemaan valikoimassamme, löytyy siitä myös toinen tuote verkkokaupassamme. Silloin uusi tuote on ilman päiväystä ja uudella erällä.

Varastosaldo poistuvissa ja vähenevissä erissä

Outlettimme tuotteissa, joita on enää vähän jäljellä, on nähtävillä varastosaldo, joka kertoo paljonko tuotetta on vielä varastossa ja tilattavissa.

Vähennetään hävikkiä

Vähennetään hävikkiä ja säästetään luonnonvaroja. Ruokahävikin ja muun hävikin vähentäminen ja minimoiminen on hyvinkin trendikästä tänäpäivänä. Ja hyvä niin. Me Jasminissa osallistumme hävikkien hävittämiseen mm. Outletissamme tarjoamalla sinulle vieläkin edullisemmin tuotteita, joista ehkä parasta ennen-päiväys on juuri mennyt, mutta jotka ovat vielä täysin käytettävissä ja normaalin tehokkaita. Olisihan todella ikävää heittää käyttökelpoisia tuotteita poiskaan.
Mm. näin me teemme ekotekoja!

ASIAKASPALVELU

Puh: 050 522 4704
tilaukset@luontaistuotejasmin.com

VERKKOKAUPPA JA TILAUKSET

Puh: 045 231 7701

LUONTAISTUOTE JASMIN
MYYMÄLÄ

Tullikatu 10
21100 Naantali
Puh. 050 522 4704

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00

Posti Matkahuolto

Paytrail

Copyright © 2024 Luontaistuote Jasmin